200 TL Klavye Önerisi

Daha fazla  
Genel olarak League of Legends oynadığım için klavyenin kalitesi benim için önemli. Geri dönüşü ve iletim hızı iyi olması lazım. Bu fiyatlarda James Donkey markasının mekanik klavyeleri var fakat sağlamlığına fazla güvenemiyorum. 200 TL maksimum fiyat ve cüzi miktarlar harici aşamam bütçeyi. Mekanik tercihim fakat olmasa da olur. Var mıdır bu fiyat bandında sağlam klavye öneriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Cooler Master'ın bu ürünü nasıldır? Aralarında az bir fiyat farkı var. Açıkçası Corsairin görüntüsü çok hoşuma gitti fakat makro tuşuna ihtiyacım yok. Ama bilek desteği lazım olabiliyor. CM ürününde de mekanik hissi var çok birşey farkeder mi performans açısından? Ve hangi ürün daha sağlamdır diye de sormadan edemeyeceğim
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye

Corsair her açıdan daha iyi bu modelde. Ben Corsair öneriyorum. Cooler Master'ın bilek desteği yok eksi bir yön ve fiyatı da daha pahalı.

Evet stoklara tekrar geri dönmüş birkaç gün önce. Bence bir an önce alın, zira herkesin tercih ettiği bir klavye.
Hocam son bir sorum daha var. Bu tekli satılan CM Masterkeys Lite klavye, mouse ile birlikte satılan Lite L model klavyeyle aynı klavye mi?

Yani ben sipariş edene kadar ürün tükenmiş olursa mouse'lu modelini sipariş edersem elime yine aynı klavye mi gelmiş olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…