kalimaki Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #1 Önemli bir özelliği fazla ses yapmaması gerekiyor. Oyun oynarken kullanacağım. Abim ile aynı odada kalmaktayız. O uyurken ve ben oyun oynarken rahatsız edecek seviyede ses olmaması gerekmekte. 23 Kasım indirimlerini bekleyebilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2018
Önemli bir özelliği fazla ses yapmaması gerekiyor. Oyun oynarken kullanacağım. Abim ile aynı odada kalmaktayız. O uyurken ve ben oyun oynarken rahatsız edecek seviyede ses olmaması gerekmekte. 23 Kasım indirimlerini bekleyebilirim.
E eLzzem Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2018 #2 Masterkey lite l kullanıyorum fena değil menmunum.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2018 #3 bütçenizi biraz arttırabilirseniz masterkeys lite l memnun edecektir.
kalimaki Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2018 #4 Cooler Master Türkiye dedi: bütçenizi biraz arttırabilirseniz masterkeys lite l memnun edecektir. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?. Ayrıca fazla ses çıkarmıyor değil mi_?
Cooler Master Türkiye dedi: bütçenizi biraz arttırabilirseniz masterkeys lite l memnun edecektir. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?. Ayrıca fazla ses çıkarmıyor değil mi_?
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 31 Ekim 2018 #5 Masterkeys Lite L biraz fazla ses çıkarıyor. Bu klavye en mantıklı. Kaliteli, gece oyun oynarken ses çıkarmaz, aydınlatması var. SteelSeries Apex 100 Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi - İngilizce(UK) | Steelseries | Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex 100 Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Masterkeys Lite L biraz fazla ses çıkarıyor. Bu klavye en mantıklı. Kaliteli, gece oyun oynarken ses çıkarmaz, aydınlatması var. SteelSeries Apex 100 Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi - İngilizce(UK) | Steelseries | Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex 100 Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
okosto Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 677 Yer Edirne Merkez 1 Kasım 2018 #6 Bu klavyeyi öneriyorum. Kendine ait mekanik olmayan anahtarları sayesinde membrandan daha sağlam. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Fiyatı
Bu klavyeyi öneriyorum. Kendine ait mekanik olmayan anahtarları sayesinde membrandan daha sağlam. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Fiyatı
kalimaki Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2018 #7 Beyler son olarak şimdi 140 tl ye kadar hangisini önerirsiniz.