Slmnbrknk
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar. Klavye almayı planlıyorum. Bütçem 200 TL, bir kuruş bile fazla veremem maalesef. Bu yüzden yorumlarda 200 TL üstü öneri yapmanız pek işime yaramayacak. Şu an kullandığım klavye A4Tech'in 20 TL'lik klavyesi. Açıkçası klavyemden memnunum fakat PUBG ve CS:GO gibi oyunları oynarken boşluk tuşu ve kontrol tuşuna basarken tuşlar takılıyor. Sık olmasa bile FPS oynadığım için çok önemli bir durum haline geliyor.
Klavyeden beklentim; hiçbir tuşu takılma yapmasın, basımı ağır olmasın (ör. Tigoes K9) ve beni en az 5 sene idare etsin. Renkli olup olmaması önemli değil fakat 200 TL verdiğim için en azından ışıklandırması olması beni memnun eder. Bunların dışında 150 TL'ye aklımda James Donkey 616 düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden.
Klavyeden beklentim; hiçbir tuşu takılma yapmasın, basımı ağır olmasın (ör. Tigoes K9) ve beni en az 5 sene idare etsin. Renkli olup olmaması önemli değil fakat 200 TL verdiğim için en azından ışıklandırması olması beni memnun eder. Bunların dışında 150 TL'ye aklımda James Donkey 616 düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden.