200 TL klavye önerisi

Slmnbrknk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Klavye almayı planlıyorum. Bütçem 200 TL, bir kuruş bile fazla veremem maalesef. Bu yüzden yorumlarda 200 TL üstü öneri yapmanız pek işime yaramayacak. Şu an kullandığım klavye A4Tech'in 20 TL'lik klavyesi. Açıkçası klavyemden memnunum fakat PUBG ve CS:GO gibi oyunları oynarken boşluk tuşu ve kontrol tuşuna basarken tuşlar takılıyor. Sık olmasa bile FPS oynadığım için çok önemli bir durum haline geliyor.
Klavyeden beklentim; hiçbir tuşu takılma yapmasın, basımı ağır olmasın (ör. Tigoes K9) ve beni en az 5 sene idare etsin. Renkli olup olmaması önemli değil fakat 200 TL verdiğim için en azından ışıklandırması olması beni memnun eder. Bunların dışında 150 TL'ye aklımda James Donkey 616 düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkürler şimdiden.

Elimde fazladan bir tane Steelseries Apex100 var. Düşünürsen 120 TL'ye satarım kutusunda. Herhangi bir memnuniyetsizlikte geri iade edebilirsin. Klavyeyi 4 ay felan kullandım. Turnuva ödülü.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2018-11-16 at 01.25.22 (1).jpeg
    177,6 KB · Görüntüleme: 149
  • WhatsApp Image 2018-11-16 at 01.25.22 (2).jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 171
  • WhatsApp Image 2018-11-16 at 01.25.22.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 151
Elimde fazladan bir tane Steelseries Apex100 var. Düşünürsen 120 TL'ye satarım kutusunda. Herhangi bir memnuniyetsizlikte geri iade edebilirsin. Klavyeyi 4 ay felan kullandım. Turnuva ödülü.
Üründe herhangi bir sorun var mı? Nerede yaşıyorsunuz? Temiz kullandınız mı?

Üründe bir sorun bulunmamaktadır. Stabil çalışıyor 1 tuşunda bir dönem ayağında problem olmuştu servise yolladım onardılar hala ilk gün ki gibi basmayan tuşu yok. İstanbul Büyükçekmece Mimaroba / Okul Yenibosna Ataköy. Temiz kullandım. Satın alım sonrası memnun kalmazsanız geri iade edebilirsiniz, tok satıcıyım. Benim malım değerlidir ben malıma iyi bakarım.

Bu fiyata Steelseries Apex 100 öneririm. Kendim de kullanıyorum memnunum.
Üründe hiç bir problem yok bende 1v1 turnuvalarından topluyorum ekipmanlarımı hep öyle dağıtıyorum. Biraz kendimde kullanma fırsatı buluyorum.. Babam bile zula oynarken steelseries farkını hissetti.

Fiyatta indirime giderseniz ve anlaşırsak alabilirim klavyeyi. Ne kadar indirim yapabilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…