SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2018 #21 humasettinozlecik dedi: Beni azarladilar, kullanıcı hatası deyip yolladılar. Klavye bozuldu o yetmedi, servisten alınca tuş kökünden kopmuştu. Nasıl verdiyseniz öyle verdik dediler.Eki Görüntüle 345245 Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Servise yollayacağınız zaman videosunu çekin ürününüzün. Tüketici haklarına gitseydiniz keşke.
humasettinozlecik dedi: Beni azarladilar, kullanıcı hatası deyip yolladılar. Klavye bozuldu o yetmedi, servisten alınca tuş kökünden kopmuştu. Nasıl verdiyseniz öyle verdik dediler.Eki Görüntüle 345245 Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Servise yollayacağınız zaman videosunu çekin ürününüzün. Tüketici haklarına gitseydiniz keşke.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 20 Kasım 2018 #22 SpermMan dedi: Geçmiş olsun. Servise yollayacağınız zaman videosunu çekin ürününüzün. Tüketici haklarına gitseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya vaktim yok zaten. Video değil telefon ses kaydı var. 5 gün 6 sınav olunca insan unutuyor. Hatırlasam bile, vaktim yok.
SpermMan dedi: Geçmiş olsun. Servise yollayacağınız zaman videosunu çekin ürününüzün. Tüketici haklarına gitseydiniz keşke. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya vaktim yok zaten. Video değil telefon ses kaydı var. 5 gün 6 sınav olunca insan unutuyor. Hatırlasam bile, vaktim yok.