200 TL klavye önerisi

Aslinda alinabilir bir klavye, alinmaz demiyorum fakat sorun cikartma olasiligi fazla. 200TL'ye alinan mekanik klavyenin switchleri dogal olarak kotu olur, bir kac yilda bozulur. Eger mekanik klavye istiyorsaniz bence butcenizi 350TL civarina cikartin. Su anda butcenize en uygun klavye Bloody B120 olur.

200 TL'ye satılan mekanik klavyenin kalitesiz malzemelerden yapılacağını düşünüyorum. Çok çabuk eskiyebilir keseyi açmışsınız biraz daha açıp kaliteli olanını alın sorun yaşamazsınız.

Zaten amacım uzun yıllar kullanmak değil 1 - 2 yıl sorun çıkarmasın yeter.
Keseyi biraz daha açıp 400 TL bandına çıkamam ne yazık ki Bu aralar 8000 TL pc + monitör v.s harcadım biraz tasarruflu olmak istiyorum. Yinede max 250 Klavye önerirseniz olur.

Zaten amacım uzun yıllar kullanmak değil 1 - 2 yıl sorun çıkarmasın yeter.
1-2 yil cok uzun bir sure. Aldigim Metoo Zero klavye bile 1. yilini doldurmadan cift tiklama sorunlariyla beni yeterince bunaltmisti. Size bu iki klavyeyi oneririm.

LOGITECH G213 Prodigy Kablolu Gaming TR Klavye 920-008094 300 TL, güzel klavyedir.

Bu fiyat bandinda ki en uygun F/P markası Gamepower markasıdır. Gamepower mekanik klavyelerini arastirmanizi tavsiye ederim. Bilirsiniz Frisby cok tanindik bir marka degil. Kaliteli midir? Bir fikrim yok. Lakin ben olsam Gamepower alirdim.

6 Tuşun mekanik olması diğerlerinin olmaması ne bileyim bir derinlik değiştiği için rahatsızlık vermez mi aslında alınabilir. Fakat ne kadar götürecek bu bozulmadan?
LOGITECH G213 Prodigy Kablolu Gaming TR Klavye 920-008094 300 TL, güzel klavyedir.

Logitech kablosuz klavyem 2 ayda yok oldu o yüzden Logitech'e bir daha para vermem.

Şimdi gördüm de bunda türkçe harfler yok yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…