Nirana Decapat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 66 31 Mayıs 2020 #11 333825 dedi: İstediğim renk arayamıyorum derken neyi kast ettin? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Renkler sabit değiştirilmiyor. Ama bir çok modu var. 333825 dedi: İstediğim renk arayamıyorum derken neyi kast ettin? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tuşlarda ki renkler stabil değişmiyor ama 20 ye yakın renk modu var Son düzenleme: 31 Mayıs 2020
333825 dedi: İstediğim renk arayamıyorum derken neyi kast ettin? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Renkler sabit değiştirilmiyor. Ama bir çok modu var. 333825 dedi: İstediğim renk arayamıyorum derken neyi kast ettin? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tuşlarda ki renkler stabil değişmiyor ama 20 ye yakın renk modu var
3 333825 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.187 Çözümler 7 31 Mayıs 2020 #12 Nirana dedi: Renkler sabit değiştirilmiyor. Ama bir çok modu var. Tuşlarda ki renkler stabil değişmiyor ama 20 ye yakın renk modu var Genişletmek için tıkla... Anladım ben de almak istiyorum fakat üretimi durdu sanırım. Blue switchini bulabileceğim biryer var mı. Teşekkürler
Nirana dedi: Renkler sabit değiştirilmiyor. Ama bir çok modu var. Tuşlarda ki renkler stabil değişmiyor ama 20 ye yakın renk modu var Genişletmek için tıkla... Anladım ben de almak istiyorum fakat üretimi durdu sanırım. Blue switchini bulabileceğim biryer var mı. Teşekkürler
Nirana Decapat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 66 31 Mayıs 2020 #13 333825 dedi: Anladım ben de almak istiyorum fakat üretimi durdu sanırım. Blue switchini bulabileceğim biryer var mı. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bende satan biryer bulamadım 2.el alabilirsin ama ben şahsen 2.el tavsiye etmiyorum özellikle de gamepower markasına.
333825 dedi: Anladım ben de almak istiyorum fakat üretimi durdu sanırım. Blue switchini bulabileceğim biryer var mı. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bende satan biryer bulamadım 2.el alabilirsin ama ben şahsen 2.el tavsiye etmiyorum özellikle de gamepower markasına.