200 TL kulaklık önerisi

bekir1234

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 200 TL bütçem var. Kulak üstü kulaklık arıyorum. Pek oyun oynamıyorum ama arada giriyorum ses kasabileceğim bir kulaklık olursa daha iyi olur. Bu fiyata 7.1 olur mu sanmıyorum ama 7.1 de olursa sevinirim. Önerileriniz nelerdir?

Hocam 200TL'ye düşük seviye kulaklık bile bulamazsınız yukarıdaki kulaklıklar en fazla 6 ay çok dikkatli kullanırsanız 1 yıl götürür bence 6 ayda bir 200-250 TL vermek yerine bir kere verip iyi kulaklık almak daha mantıklı.

Maalesef senin aradigin kulakliklar 200 TL'den fazla

5,10 TL arttirirsaniz boyle kulaklik alabilirsiniz:

Son düzenleme:
Ya Galax Sonar alın ya da Mpow EG10.

1)Mpow EG10 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Mpow Türkiye'de bilinmedik bir marka ama yurtdışında az paraya çok iyi ürünler ürettiği için bilinen bir marka. İsterseniz Türkiye'ye gelen yeni ürünlerini inceleyen bir arkadaş video yapmış: (23'üncü dakikaya gidin)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2)Galax Sonar 01 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS015USRGR0-GXLG) | Teknobiyotik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…