Arkadaşlar selam. 200 TL bütçem var. Kulak üstü kulaklık arıyorum. Pek oyun oynamıyorum ama arada giriyorum ses kasabileceğim bir kulaklık olursa daha iyi olur. Bu fiyata 7.1 olur mu sanmıyorum ama 7.1 de olursa sevinirim. Önerileriniz nelerdir?
Hocam 200TL'ye düşük seviye kulaklık bile bulamazsınız yukarıdaki kulaklıklar en fazla 6 ay çok dikkatli kullanırsanız 1 yıl götürür bence 6 ayda bir 200-250 TL vermek yerine bir kere verip iyi kulaklık almak daha mantıklı.
Arkadaşlar selam. 200 TL bütçem var. Kulak üstü kulaklık arıyorum. Pek oyun oynamıyorum ama arada giriyorum ses kasabileceğim bir kulaklık olursa daha iyi olur. Bu fiyata 7.1 olur mu sanmıyorum ama 7.1 de olursa sevinirim. Önerileriniz nelerdir?
Heyecan verici oyun deneyimi için kaliteli gaming kulaklıkları. Kablosuz, RGB aydınlatmalı, yüksek ses kalitesi ve ergonomik tasarımlar. İndirimli fiyatlarla geniş seçenekler.
James Donkey 710 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dexim DSP005 SLAYER Oyuncu Kulaklığı 5.1 Usb Port Ses Kontrol Ayarı en uygun fiyatı SmallMan'de! Dexim DSP005 SLAYER Oyuncu Kulaklığı 5.1 Usb Port Ses Kontrol Ayarı fiyat ve taksit seçenekleri,incelemesi,yorumlar,özellikleri için tıklayın!
Mpow Türkiye'de bilinmedik bir marka ama yurtdışında az paraya çok iyi ürünler ürettiği için bilinen bir marka. İsterseniz Türkiye'ye gelen yeni ürünlerini inceleyen bir arkadaş video yapmış: (23'üncü dakikaya gidin)