200 TL Lehim makinesi önerisi

yncc

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar,
Lehim makinesi önerisi yapar mısınız?
HyperX alloy FPS Pro klavyemdeki Switch'lerin bazılarını sökeceğim. Lehim makinesi gerekli. Bazı klavyelerdeki Switch'ler kaliteli olduğu için her makineyle çıkmıyor, sağlıklı olmuyormuş birkaç videodan gördüm. Kaliteli 100 - 200 TL civarında olsa iyi olur.

Dostum kaliteli bir lehim pompası al yoksa switcheri sökerken klavyeyi bozarsın.

Dostum kaliteli bir lehim pompası al yoksa switcheri sökerken klavyeyi bozarsın.
Evet bende kaliteli birşey almak istiyorum, fiyat olarak 200 dedim fiyat aralıklarını bilmediğim için. Ne kadarlık birşey almam gerekli
Bunu başka biryerde kullanan arkadaşın deneyimlerini aktardığında kaliteli olmadığını görmüştüm daha iyi birşey arıyorum.

50 TL'ye aldım. Çıkartmaz mı diyorsun?

İstanbul içindeysen yardımcı olurum hocam, bir kerelik iş için o kadar masrafa girmene gerek var mı bilemedim. Sürekli kullanacaksan eğer olabilir, fiyatları da çok artmış önerim yok ama tavsiyem budur.

İstanbul içindeysen yardımcı olurum hocam, bir kerelik iş için o kadar masrafa girmene gerek var mı bilemedim. Sürekli kullanacaksan eğer olabilir, fiyatları da çok artmış önerim yok ama tavsiyem budur.
Hocam ara sıra anakart tamiri yapıyorum bilgisayarcıdaki lehimi kullanmak zorunda kalıyorum. Kendim alayım dedim.

Hocam ara sıra anakart tamiri yapıyorum bilgisayarcıdaki lehimi kullanmak zorunda kalıyorum. Kendim alayım dedim.

O zaman iyi olur, ben ilk önce kalem havya ile başlamıştım, şu anda Yihua 878D istasyon tipi kullanıyorum ama fiyatları aşırı pahalanmış. Daha piyasayı takip etmediğim için fiyatına göre yorum yapamayacağım şu anda. Lehim pastanı ve telini de güzel seç, havya kadar önemli bir etken bunlar da aklında bulunsun.

Düzenleme: 947-VII Isı Ayarlı Kalem Havya 60W Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® bu ürünü önerebilirim, şimdi buldum ama yine Yihua'nın kutusunda geliyormuş. Markanın ürünlerini beğeniyorum, şikayet de duymadım şu zamana kadar ve kaliteli bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…