200 TL Logitech mouse önerisi

Herkese selam. 200 TL civarı Logitech markası olmak kaydı ile bir mouse arıyorum. Logitech marka istememin sebebi oynadığım oyunda makro uygulamasını kullanacak olmamdan dolayı. G102 G203 G300s gibi modeller olabilir, hangisini önerirsiniz? Ya da makro uygulaması olan başka markaların modelleride olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Aorus M.2 ya da Razer Viper Mini.

Aorus M.2 kullandım fakat uygulamasında makroyu o kadar uğraşmama rağmen yapamadım. Razer Viper Mini nasıl? Kullandığınız model mi, ve makro uygulaması var mı?
G203 alabilirsin sade ve şık bir mouse 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

G300s çok eski bir model önermem. İlla Logitech ve 200TL diyorsanız G203 alabilirsiniz. (kendin G102 kullanıyorum bir sorun yaşanmadı)

G203 alabilirsin sade ve şık bir mouse 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
G300s çok eski bir model önermem. İlla Logitech ve 200TL diyorsanız G203 alabilirsiniz. (kendin G102 kullanıyorum bir sorun yaşanmadı)

Peki 102 ve 203 arasında fark var mı? Lightsync olan yeni serilerden alacağım. Eğer fark yoksa ucuz bulduğumu alayım.

Peki 102 ve 203 arasında fark var mı?

Galiba 203'ün tekerleği sağa sola kayarak ekstra tuş görevi görüyordu ama tam emin değilim, bence gerek yok ve evet Lightsync modelini al çok güzel görünüyor.

Amazon'dan 235 TL'ye G102 LightSync modelinin siparişini verdim. Herkese teşekkürler.

G102 aldım fakat G-Hub kuramadım. Sitesinde windows 10 için indir yazıyor. Fakat benim sistemim windows 8.1 Bu sistem için eski sürüm kursam kullanabilirmiyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…