Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #1 Selam dostlar. Bütçem 200 TL ve bu fiyata mekanik klavye arıyorum RGB olmasına gerek yok Rainbow yeterli. Aklımda Gamepower Warlock var 180 TL. Kırmızı ve Mavi Switch seçenekleri var ben sessiz amaçlı kırmızı alacağım. Öneriniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2019
Selam dostlar. Bütçem 200 TL ve bu fiyata mekanik klavye arıyorum RGB olmasına gerek yok Rainbow yeterli. Aklımda Gamepower Warlock var 180 TL. Kırmızı ve Mavi Switch seçenekleri var ben sessiz amaçlı kırmızı alacağım. Öneriniz?
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #2 Forumda sevilen modelimiz Masterkeys Lite'ı önerebiliriz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Klavyesi(OUTLET) Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları www.zoccoshop.com
Forumda sevilen modelimiz Masterkeys Lite'ı önerebiliriz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Klavyesi(OUTLET) Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları www.zoccoshop.com
Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #3 Cooler Master Türkiye dedi: Forumda sevilen modelimiz Masterkeys Lite'ı önerebiliriz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Klavyesi(OUTLET) Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları www.zoccoshop.com Genişletmek için tıkla... Tamamen mekanik mi
Cooler Master Türkiye dedi: Forumda sevilen modelimiz Masterkeys Lite'ı önerebiliriz. Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Klavyesi(OUTLET) Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları www.zoccoshop.com Genişletmek için tıkla... Tamamen mekanik mi
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 22 Nisan 2019 #4 Jeswia dedi: Tamamen mekanik mi? Genişletmek için tıkla... Mekanik hisli.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 22 Nisan 2019 #5 Bu fiyatlara mekanik klavye bulabileceğini sanmıyorum. Mekanik hisli istiyorsanız Corsair K55 önerebilirim.
Bu fiyatlara mekanik klavye bulabileceğini sanmıyorum. Mekanik hisli istiyorsanız Corsair K55 önerebilirim.