200 TL mikrofon tavsiyesi

Ruveliusz

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, headsetimin menteşesi kırıldığı için artık takmakta çok zorlanıyorum. Logitech z200 hoparlörüm var ama online derslerde ve discord vb. uygulamarda mecburen mikrofon için headsetimi takmak zorunda kalıyorum. Hem derslerde hem arkadaşlarımla iken bana sıkıntı çıkarmayacak nispeten kaliteli ve sorunsuz ses veren bi harici mikrofon arayışındayım. Bütçemi çok zorlamak istemiyorum. 200TL'ye kadar limitim var.Eğer içime sinen bir cihaz bulamaz isem paraya kıyıp behringer c1 alma gibi bir fikir de var kafamda. Önerilerinizi bekliyorum.
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Bence de paraya kıyıp C1 almanız iyi olur, bende kayıt almak için mikrofon bakıyorum aklımda BM800 ve C1 var. İstersen BM800'lere bak çünkü geçen gün 200 TL olanına denk gelmiştim ama öyle aksesuarları falan yoktu mikrofonu tutsun diye küçük bir tripodumsu bir şey var ve mikrofon var. Mikrofonu Emre yücelen incelemişti ve kayıt almıştı sesi güzel veriyordu fiyatına göre bir izlemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…