MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 25 Kasım 2019 #1 Bütçem 200 TL. Kulağı ağrıtmayacak, kulak pedleri büyük, ses kalitesi iyi olan bir kulaklık istiyorum. Çeşitli modellere baktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçem 200 TL. Kulağı ağrıtmayacak, kulak pedleri büyük, ses kalitesi iyi olan bir kulaklık istiyorum. Çeşitli modellere baktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 25 Kasım 2019 #2 O bütçede alabileceğin en iyi kulaklık budur. Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Test Videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O bütçede alabileceğin en iyi kulaklık budur. Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Test Videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 26 Kasım 2019 #3 AirJET dedi: O bütçede alabileceğin en iyi kulaklık budur. Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Test Videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşekkür ederim. Fakat usb girişli olmasını istiyorum ve 200 tl yi geçmemesi gerekiyor.
AirJET dedi: O bütçede alabileceğin en iyi kulaklık budur. Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sharkoon B1 Stereo Gaming Kulaklık Siyah arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Test Videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşekkür ederim. Fakat usb girişli olmasını istiyorum ve 200 tl yi geçmemesi gerekiyor.