200 TL Modem Önerisi

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar Zyxel marka modemim bozuldu; Zyxel Vmg3312-b10b 300mbps Ebeveyn Kontrolü Vdsl/adsl2+ Fiber Mod - n11.com
Bütçem maks 200 TL. Bu fiyat bandında eski kullandığım modeme denk/daha iyi bir modem arıyorum. Kafama 2 ürün yattı, bir de size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Zyxel marka modemim bozuldu; Zyxel Vmg3312-b10b 300mbps Ebeveyn Kontrolü Vdsl/adsl2+ Fiber Mod - n11.com
Bütçem maks 200 TL. Bu fiyat bandında eski kullandığım modeme denk/daha iyi bir modem arıyorum. Kafama 2 ürün yattı, bir de size sormak istedim.

Ben tp-link modelini 5 yıldır kullanıyorum benim açımdan güzel benim gereksimlerimi karşılıyor şu ana kadar hiç sorunla karşılaşmadım. Bilmek istediğin birşey olursa cevaplayabilirim.

Son düzenleme:
@0Emre

Ürünü sipariş verdim, online oyunlarda ping sıkıntısı çektirir mi ? Kırılan modemim saniyede 1,5 MB indiriyordu, bu performans artar mı veya düşer mi ?

Ekran Alıntısı.PNG

Ben tp-link modelini 5 yıldır kullanıyorum benim açımdan güzel benim gereksimlerimi karşılıyor şu ana kadar hiç sorunla karşılaşmadım. Bilmek istediğin birşey olursa cevaplayabilirim.
Konuyu canlandırıyorum ama, bu modem ile almanız gereken mbps'i alabiliyor musunuz?Şu an kullandığım modemin eski olmasından dolayı almam gereken'den daha düşük alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı