200 TL modem önerisi

Vturex

Centipat
Fiyat olarak maksimum 150-200 verebiliriz. Çekim alanı yüksek ve hızlı bir model olursa çok iyi olur.

Acilinden modeme ihtiyacım vardı. Vatana uğradım bana bu modeli önerdiler. Fiyat performans olarak. 230 küsür gibi bir ücreti vardı. Ben Asus'un DSL AC750'sini almayı düşünüyordum. İşte 5GHZ gerek yok şu an zaten çekimi düşük dediler, Asusda 4 port yok ve sıkıntı olursa garanti sürecindeki bazı sıkıntılardan ve gecikmelerden bahsetmişti.

En son bütçe sorunum yok hangisini önerirsiniz deyince sonuç Asus'u alıp çıktım

Açıkçası Zyxel mantıklı geldi ancak araştırmadan sadece Vatan satıcısının önerisiyle de çok almaya gönlüm razı gelmedi. Asus için de çok şey söyleniyor ama yine de onu alayım diye düşündüm. Zaten her modelin bir sakın almayın diyeni çıkıyor

Aciliyetim olmasa belki kısa süre önce ikinci el olarak aldığım Airties 5650'yi yine ikinci elden alırdım ki çok memnun kaldığım bir modem oldu. 100 150 liraya rahat bulunuyor. Tabi herkesin ikinci el almak istememesi de gayet normal.

Vatandan daha da ucuza düşmüş Zyxel mantıklı duruyor. Yani ikinci ele bulaşmaya da gerek yok. Tabi kullanmadım bir tecrübem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…