200 TL mouse önerisi

Mephorâsh

Hectopat
Merhaba dostlar, öncelikle geçmiş kurban bayramınızı kutlarım. Konuma gelecek olursam da size durumu şöyle izah edeyim. Bilgisayar hakkında az çok bilgimiz olsa da ekipmanlar konusunda çok bir bilgi sahibi değilim. Eskiden Logitech G300S mouse kullanırdım. Gayet tatmin ederdi beni yağ gibi akardı daha sonra bazı sorunlar yaşattı bana bağlantı kopuklukları gibi ben de mouse değiştirmek zorunda kaldım ve o sıralar çok param yoktu bu yüzden de Everest SGM X7 batağına düşmüş oldum. Fakat mouse değişikliğinde fark ettiğim en büyük fark benim eski G300S ekranda yağ gibi kayarken Everest bana resmen takılıyor gibi geliyordu. Alışmam çok uzun sürdü ve hatta alışamadığım için bir mouse daha sipariş ettim, fakat yine çok bir param olmadığı için Çin'den 50-100 TL bandında iyi olacağını düşündüğüm bir mouse satın aldım. Kağıt üzerinde 1000HZ polling Rate oranına sahip fakat Everest'ten çok bir farkı olduğunu söyleyemem sadece biraz daha akıcı. Ben de sizden bir öneri almak istiyorum. Şöyle G300S gibi ekranda yağ gibi kayacak fiyatı da çok yüksek olmayacak tasarım hiç önemli değil RGB falan da hiç önemli değil gereksiz şeyler bunlar önemli olan performans diye düşünüyorum. Sizden de en iyi önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada elim, minyon kız arkadaşımla neredeyse aynı büyüklükte, her gören ne kadar küçük elin var diyor o yüzden küçük mouse önerilerinizi de bekliyorum. Genel olarak pençe tutuş yapıyorum ve FPS oyunları oynuyorum. G300S almak istemiyorum yaşadığım sorunlardan dolayı o yüzden onu önermezseniz sevinirim.

Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar sanırım en beğendiğim g102 ve james donkey oldu ama corsaire de bir göz atacağım.

James Donkey'den uzak durun. Bana kalırsa bu bütcede hissiyatı en iyi olan ve elinize en uygunu G300S.
Daha önce hiç james donkey kullanmadım, sitenin genel yorumlarına baktığımda beğenmiştim ama uyarınızı da dikkate alacağım.
Logitech ve Corsair'in ürünlerinin ikisini de kullandım. Asla üzecek ürünler değiller.
İkisinin de kalitesine diyecek laf yok fakat logitech beni g300s adlı mouse'unda hüsrana uğrattığı için aynı model bir mouse tercih etmeyi düşünmüyorum ama g102 iyi gibi geliyor bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…