Bu tür konulara baktım ve en çok G203 önerildiğini gördüm ancak başka seçeneklerim var mı öğrenmek istiyorum. Ayrıca CS:GO ve R6 gibi rekabetçi oyunlarda oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim. Elim orta-büyük ve fareyi fingertip şeklinde tutuyorum. Konu kirliliği olmasın diye de soruyorum. Mousepad öneriniz var mı 50-60 TL bandında.
Bu tür konulara baktım ve en çok G203 önerildiğini gördüm ancak başka seçeneklerim var mı öğrenmek istiyorum. Ayrıca CS:GO ve R6 gibi rekabetçi oyunlarda oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim. Elim orta-büyük ve fareyi fingertip şeklinde tutuyorum. Konu kirliliği olmasın diye de soruyorum.
HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
ASUS TUF GAMING M3 AURA SYNC RGB 7000-DPI SENSOR HAFİF TASARIM OYUNCU MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu tür konulara baktım ve en çok G203 önerildiğini gördüm ancak başka seçeneklerim var mı öğrenmek istiyorum. Ayrıca CS:GO ve R6 gibi rekabetçi oyunlarda oynuyorum. Bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim. Elim orta-büyük ve fareyi fingertip şeklinde tutuyorum. Konu kirliliği olmasın diye de soruyorum.
Kupon kardeşliği ile attığım fareyi almanı öneririm ve satın almadan önce satıcı ile konuşup ürünün fiyatını 3 ya da 4 dolar olarak göstermesini iste bu sayede çok daha az vergi ödersin.