R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 14 Mart 2021 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon yorumlarında çift tıklama sorunu oluşan insanlar var sorunlu mu?
Samotne Ciasteczka dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon yorumlarında çift tıklama sorunu oluşan insanlar var sorunlu mu?
eowejan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer City 17 14 Mart 2021 #12 LambdaAvcisi dedi: Bu biraz sizin mouse tutuşunuza da bağlı. IPS ve hz değerlerine bakıldığında ikisi de gayet iyi mouse. Ürünlerin yorumlarını okumanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Fingertip grip kullanıyorum. Evet güzel bir mouse ancak fiyatı beni aşıyor ne yazık ki. Elime orta-büyük demiştim ancak elim 21 cm uzunluğa sahip karış olarak baktığımda 23-24 arası oluyor nasıl ölçeceğimi bilemedim. Bu değerlere göre büyük mü oluyor? Son düzenleme: 14 Mart 2021
LambdaAvcisi dedi: Bu biraz sizin mouse tutuşunuza da bağlı. IPS ve hz değerlerine bakıldığında ikisi de gayet iyi mouse. Ürünlerin yorumlarını okumanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Fingertip grip kullanıyorum. Evet güzel bir mouse ancak fiyatı beni aşıyor ne yazık ki. Elime orta-büyük demiştim ancak elim 21 cm uzunluğa sahip karış olarak baktığımda 23-24 arası oluyor nasıl ölçeceğimi bilemedim. Bu değerlere göre büyük mü oluyor?