200 TL mouse önerisi

Hahhaha lod sorununun fareden kaynaklandığını zannediyorsunuz, ilk partide bulunuyor dediğiniz şeyin kaynağı neresi acaba lod sorunu 3359 sensörünün olduğu her farede var. Razer DeathAdder V2 Mini de de var. Yazılım ile de çözül(e)medi ayrıca sorun. Reddit'ten YouTube'dan bakabilirsiniz. Başka fareler ile lod karşılaştırmalarına da bakabilirsiniz. Benim sunduğum argümanların hepsine kaynakça verebilirim ama siz ben kullanıyorum öyle değil demeyi biliyorsunuz. Fiyat konusunda 20$ bandında bir fare dolar artarsa fiyat zaten artar doğal olarak. Öneri yaparken ben iki gün sonra bozulacak fareleri veya eski fareleri önermiyorum. İster az daha para koyar daha iyisini alır 250 TL'ye satılıyor şu an indirim kodu kullanırsan 220'ye denk geliyor. İster alır ister almaz.
Forumda eski olmak sizi ilah yapmıyor, bir şey yazmadan önce biraz düşünün. Daha demin lodu yeterli sorun yok diyordunuz şimdi yazılım ile çözüldü diyorsunuz. ;D

Son düzenleme:
Garip biri, kullanmıyor ama LOD olduğunu iddia ediyor. İlk partilerde vardı çünkü firmware yüklenmemişti, yenilerde firmware pre-installed olarak geldiği için LOD yok ortada. 1CD ile ben kullanıyorum fareyi, arkadaşlarım kullanıyor, forumdaki hocalarım kullanıyor. Hadi sizde çıksın sorun, değişim isteyin. Bu kadar zor değil bu iş. Bakalım Reddit'ten, dediğiniz gibi olsun. Memnun kalan kesim ortada, tape mod ile çözen kısım ortada, RMA isteyip yeni üründe sorun yaşamayanlar ortada, memnun kalmayıp iade eden kısım da ortada. Memnun kalmazsan iade edersin zaten, zorunuza giden ne burada? Yüksek bütçeli bir şeyden bahsetmiyoruz, $39.99 bunun liste fiyatı. İki gün sonra bozulacak veya eski fareler hangileriymiş ayrıca ve ben nerede önermişim bunları? G203 alınmamalı, DeathAdder Essential da zorunda olmadıkça alınmamalı. Forumda eski olmakla alakam yok, yeniyim ama bilgili ve tecrübeliyim. LOD'u yeterli ve sorun yok diyorum, demeye de devam edeceğim zaten. Hiçbir yerde satılmıyor ilk batchlar, denk gelme imkanınız yok. İlla çamur atacaksınız fareye, 250TL'lik fareye. Ne bekliyorsun ki? Flawless sensör falansa işin zor. En iyi seçenek Viper Mini ve böyle kalacak yenisi çıkana kadar.

Niye uğraşıyorum ki? Asla vazgeçmiyorsunuz zaten. Butonu boşuna koymamışlar gözümüzün önüne.

Son düzenleme:
Evet okuycusu gayet iyi ayrıca G HUB yazılımı sayesinde ışığına kadar her şeyini özel olarak kendine göre ayarlayabilirsin.

https://ty.gl/sls6z1tbt1 buradan sipariş ettim doğum günü hediyesi olarak umarım dediğiniz gibi çıkar zaten Logitech belli bir kaliteye sahip bir firma.

Logitech G102 sipariş ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…