AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 18 Mayıs 2021 #11 Civan Özmen dedi: Yardımınız için teşekkürler, sanırım hem bütçeme uygun hem de istediğim tasarıma sahip olmasından dolayı bu mouse Pad'i seçeceğim. Bu arada sizce bu mouse Pad'in "medium" boyut seçeneği işimi görür mü? Problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Görür, problem yaşamazsınız. Ben de yakın zamanda Medium modeline geçmeyi düşünüyorum. İnceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fury S Pro Medium modeli Fury S Speed Medium ile aynı boyutta.
Civan Özmen dedi: Yardımınız için teşekkürler, sanırım hem bütçeme uygun hem de istediğim tasarıma sahip olmasından dolayı bu mouse Pad'i seçeceğim. Bu arada sizce bu mouse Pad'in "medium" boyut seçeneği işimi görür mü? Problem yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Görür, problem yaşamazsınız. Ben de yakın zamanda Medium modeline geçmeyi düşünüyorum. İnceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fury S Pro Medium modeli Fury S Speed Medium ile aynı boyutta.
Civan Özmen Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #12 AkınC dedi: Görür, problem yaşamazsınız. Ben de yakın zamanda Medium modeline geçmeyi düşünüyorum. İnceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fury S Pro Medium modeli Fury S Speed Medium ile aynı boyutta. Genişletmek için tıkla... Anladım, yardımlarınız için teşekkürler, sağ olun varolun. İyi günler.
AkınC dedi: Görür, problem yaşamazsınız. Ben de yakın zamanda Medium modeline geçmeyi düşünüyorum. İnceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fury S Pro Medium modeli Fury S Speed Medium ile aynı boyutta. Genişletmek için tıkla... Anladım, yardımlarınız için teşekkürler, sağ olun varolun. İyi günler.