200 TL mouse pad önerisi

Bütçe
200 Türk Lirası

BossFrk

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum bütçe 200 az bir şey oynar en fazla 30-40 TL. Kaliteli olmalı mouse algılamalı. Ömürlük olmalı takılma ve kaymamazlık olmaması önemli yüksek sensivity oynuyorum SS Prime kullanıyorum.

Edit: Boyut 70X30.

Son düzenleme:
Maksimum bütçe 200 az bir şey oynar en fazla 30-40 TL. Kaliteli olmalı mouse algılamalı. Ömürlük olmalı takılma ve kaymamazlık olmaması önemli yüksek sensivity oynuyorum SS Prime kullanıyorum.

Kalite arttıkça kayması artar siz kaymamasını istiyorsunuz.
O bütçedekiler fazla kaymaz zaten.

Kalite arttıkça kayması artar siz kaymamasını istiyorsunuz.
O bütçedekiler fazla kaymaz zaten.

Kaymamazlıktan kasıt mouse takılması. Xrades 24 diye bir mouse pad var ancak emin olamadım.

Söylemeyi unuttum 70x30 olacak.

Fena değil fakat benim önerdiğim daha kaliteli.

Çok yorum göremediğim için bilemedim. Hem az yorum var hem de hiç 1 ve 2 yıldız veren olmamış ne problemi vardır bilemedim he ayrıca kenarlardan açılma olur mu ona da emin değilim. Bir de Game Booster Inferno vardı sanırsam o nasıldır.

Genellikle biraz daha üstüne para verip daha iyisini alıyorlar bu yüzden çok tercih edilmiyor.Ben sana göre önerdim.

Genellikle biraz daha üstüne para verip daha iyisini alıyorlar bu yüzden çok tercih edilmiyor. Ben sana göre önerdim.

Kendiniz önerdiğinizi kullanıyorsanız hiç sorun yaşadığınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…