200 TL mouse pad önerisi

Bütçe
200 TL
Makaleler
1
SteelSeries Prime Plus modelini kullanıyorum. Bir tane mouse pad aldım dönmediği için iade ettim. 200 TL'ye kadar olan önerileri bekliyorum.

Ne dönmüyor?

Öncelikle iade ettiğiniz model nedir? Bir de hangi boyutta istiyorsunuz? Bütçeyi yükseltebilirseniz Klasse Longteng modelleri işinizi fazlasıyla görecektir. Aradığınız hissiyatı alabilmeniz için maalesef bütçenizi biraz yükseltmeniz gerekecek.

Hocam Game-X 90x40 ucuz işimi görür diye aldım hiç mouse dönmüyordu bütçeyi yükseltemem gibi duruyor.

Amazon'da Black deer pürüzsüz yüzey var hocam onu alacağım galiba arkadaşımda aynı mouse kullanıyor.

HOcam belli bir fiyat aralığında hemen hemen tüm kumaşlar aynı performansı veriyor maalesef. Yani gündelik kullanım amaçlı şeyler hep. Oyun için maalesef bütçeyi arttırmaktan başka çare yok. Tabii ki ucuz modellerle de oynanır ama bazen çağ atlamış gibi hissedebiliyorsunuz kaliteli bir mousepad ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…