200 TL mouse tavsiyesi

MDMA

Hectopat
Daha fazla  
Limit, 150-200 arası.

Knight Online oyununu bilen vardır sağlam bir minör için mouse almak istiyorum fps oyunudur mousede ki macrolar pedaldan daha iyi olduğunu söylediler. İlgimi çekti ve araştırma yaptım 2 mouse arasın da kaldım daha iyisi varsa yardımcı olur musunuz?

Logitech g502 (Şekli hoş, ama sol butonda ki tuşlar çok içe duruyor o yüzden elim kayar diye kararsızım)

Razer Deathadder (Varsa bunlardan daha iyisi, macro tuşları daha uyumlu yerde olan rahat mouseler yardımcı olur musunuz?)

Edit:Müzik hastasıyım, oyuncu kulaklığı alıcam fakat için de bass da çok önemli bütçe 100-150 arası güzel bass veren kulaklıkta önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerin için çok sağol. Mouse görünümü oldukça hoş yalnız, macro tuşları destek aldığımız parmak arasın da elbet parmak kayıp macro tuşlarına basılacaktır. O yüzden bu öneri kalsın

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mustafa_Akdoğan; Attığın linkteki mouse hakkın da yorum yaparsan iyi olur öyle direkt atmak çok mantıksız

@Silinen üye o da yorum yapmamış onda mantıklı gelen kısım neresiydi anlamadım Ürün incelemesi mevcut benim yorumumdan daha yararlı olacaktır.

Macro tuşları çok gereksiz yere konulduğu için bilgi istemedim o arkadaştan Benim attıklarım daha iyi performans vermez mi? Attığın mouse üzerin de çok makro tuşları var parmak çok gider oraya o yüzden es geçtim onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…