exelancehero Femtopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2 8 Temmuz 2020 #1 Merhaba a4tech X7 mousem bozulmak üzere, yeni mouse arıyorum 150-200 TL civarında fiyat/performans öncelikli olmak koşuluyla. "MSI Clutch GM11" ve "Aorus M.2" bana mantıklı geldi tavsiyelere açığım. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba a4tech X7 mousem bozulmak üzere, yeni mouse arıyorum 150-200 TL civarında fiyat/performans öncelikli olmak koşuluyla. "MSI Clutch GM11" ve "Aorus M.2" bana mantıklı geldi tavsiyelere açığım. Şimdiden teşekkürler.
E efe.varoll Decapat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 542 Çözümler 2 8 Temmuz 2020 #2 Rampage SMX-R90 çok kaliteli. Sensörü özellikle baya iyi. RGB olması ve programının olması güzel bir ayrıcalık. Kaliteli bence kullanıyorum memnunum. Rampage Smx-r90 Sector Usb 16000dpi Rgb Macrolu Gaming Oyuncu Mouse | Trendyol
Rampage SMX-R90 çok kaliteli. Sensörü özellikle baya iyi. RGB olması ve programının olması güzel bir ayrıcalık. Kaliteli bence kullanıyorum memnunum. Rampage Smx-r90 Sector Usb 16000dpi Rgb Macrolu Gaming Oyuncu Mouse | Trendyol
exelancehero Femtopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2 8 Temmuz 2020 #3 efe.varoll dedi: Rampage SMX-R90 çok kaliteli. Sensörü özellikle baya iyi. RGB olması ve programının olması güzel bir ayrıcalık. Kaliteli bence kullanıyorum memnunum. Rampage Smx-r90 Sector Usb 16000dpi Rgb Macrolu Gaming Oyuncu Mouse | Trendyol Genişletmek için tıkla... Boyutu ve ağırlığı nasıl bu mouse un büyük ve ağır mouse larda daha rahat ediyorum ben.
efe.varoll dedi: Rampage SMX-R90 çok kaliteli. Sensörü özellikle baya iyi. RGB olması ve programının olması güzel bir ayrıcalık. Kaliteli bence kullanıyorum memnunum. Rampage Smx-r90 Sector Usb 16000dpi Rgb Macrolu Gaming Oyuncu Mouse | Trendyol Genişletmek için tıkla... Boyutu ve ağırlığı nasıl bu mouse un büyük ve ağır mouse larda daha rahat ediyorum ben.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Temmuz 2020 #4 Bu bütçeye çok kaliteli mouseler mevcut. Bir arkadaşa liste atmıştım aynısını atayım sana. Logitech G203 Corsair Harpoon (bazen indirime giriyor). Bloody modeller Asus TUF M3 Gigabyte Aorus M2 Adata XPG M20 Şahsen Steelseries Rival 105 alır geçerim.
Bu bütçeye çok kaliteli mouseler mevcut. Bir arkadaşa liste atmıştım aynısını atayım sana. Logitech G203 Corsair Harpoon (bazen indirime giriyor). Bloody modeller Asus TUF M3 Gigabyte Aorus M2 Adata XPG M20 Şahsen Steelseries Rival 105 alır geçerim.
E efe.varoll Decapat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 542 Çözümler 2 15 Temmuz 2020 #5 exelancehero dedi: Boyutu ve ağırlığı nasıl bu mouse un büyük ve ağır mouse larda daha rahat ediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Benim de elim büyüktür ve büyük mouse kullanırım fakat bu çok ağır değil ideal tabi deneyerek almak daha faydalı olur ama bence güzel tavsiye ederim.
exelancehero dedi: Boyutu ve ağırlığı nasıl bu mouse un büyük ve ağır mouse larda daha rahat ediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Benim de elim büyüktür ve büyük mouse kullanırım fakat bu çok ağır değil ideal tabi deneyerek almak daha faydalı olur ama bence güzel tavsiye ederim.