Ahmetbasaran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 90 6 Temmuz 2020 #11 Taylor Swift Fan Cl dedi: Al hocam, yedek parça diye satsan daha çok para yapar. Hata kısmını biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma imla hatasindan ceza yedim yazdiklarimi soyluyor ekran oyun oynarken gitmis kapatmis PC'yi geri actiginda boyle olmus. Satabilir miyim bilmiyorum para sikintim oldugu icin bunu deneyeyim dedim. balikeat dedi: Kesinlikle paranı çöpe atmış olmazsın 200 liraya kaçmaz. İşi bilen birisi tamir eder. Genişletmek için tıkla... Birkaç kisiye sordum olmaz yanmis dediler bakmak lazim diyende oldu ama sansa kadere artik. redd34 dedi: Fanları bile 165TL ediyorken bile şansını deneyebilirsin bence. En olmadı odana süs olarak koyarsın. Tasarımlarını çok seviyorum ben. Genişletmek için tıkla... Kendide tasarim olarak kullaniyor zaten ama yaparim diyen birini bulmadan alamam isten ciktik askerlik var kurusun hesabini yapiyorum bu ara. Taylor Swift Fan Cl dedi: Al hocam, yedek parça diye satsan daha çok para yapar. Hata kısmını biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu ekranda kalıyormus. Dosya Ekleri IMG-20200707-WA0000.jpg 71,2 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 7 Temmuz 2020
Taylor Swift Fan Cl dedi: Al hocam, yedek parça diye satsan daha çok para yapar. Hata kısmını biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma imla hatasindan ceza yedim yazdiklarimi soyluyor ekran oyun oynarken gitmis kapatmis PC'yi geri actiginda boyle olmus. Satabilir miyim bilmiyorum para sikintim oldugu icin bunu deneyeyim dedim. balikeat dedi: Kesinlikle paranı çöpe atmış olmazsın 200 liraya kaçmaz. İşi bilen birisi tamir eder. Genişletmek için tıkla... Birkaç kisiye sordum olmaz yanmis dediler bakmak lazim diyende oldu ama sansa kadere artik. redd34 dedi: Fanları bile 165TL ediyorken bile şansını deneyebilirsin bence. En olmadı odana süs olarak koyarsın. Tasarımlarını çok seviyorum ben. Genişletmek için tıkla... Kendide tasarim olarak kullaniyor zaten ama yaparim diyen birini bulmadan alamam isten ciktik askerlik var kurusun hesabini yapiyorum bu ara. Taylor Swift Fan Cl dedi: Al hocam, yedek parça diye satsan daha çok para yapar. Hata kısmını biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu ekranda kalıyormus.