MuhametCan Gödek Hectopat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #1 Almış olduğum notebook soğutucu var 55 TL'ye aldım ama notebookum yeni, biraz ısınıyor ve bu ısınmayı iyice düşürmek için 200 TL'yi geçmeyen soğutucu önerisi yapabilir misiniz?
Almış olduğum notebook soğutucu var 55 TL'ye aldım ama notebookum yeni, biraz ısınıyor ve bu ısınmayı iyice düşürmek için 200 TL'yi geçmeyen soğutucu önerisi yapabilir misiniz?
M Msen83 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 58 3 Ekim 2019 #2 Ben alırsam bunu almayı planlıyorum. Ama öyle ahım şahım soğutma beklememek lazım 3-5 derece iyidir. 10 derece mükemmel. Laptop Soğutucu - Laptop & Netbook Soğutucu - n11 Laptop Soğutucu ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Laptop Soğutucu çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Ben alırsam bunu almayı planlıyorum. Ama öyle ahım şahım soğutma beklememek lazım 3-5 derece iyidir. 10 derece mükemmel. Laptop Soğutucu - Laptop & Netbook Soğutucu - n11 Laptop Soğutucu ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Laptop Soğutucu çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
MuhametCan Gödek Hectopat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2019 #3 Msen83 dedi: Ben alırsam bunu almayı planlıyorum. Ama öyle ahım şahım soğutma beklememek lazım 3-5 derece iyidir. 10 derece mükemmel. Laptop Soğutucu - Laptop & Netbook Soğutucu - n11 Laptop Soğutucu ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Laptop Soğutucu çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Tek fan olması beni açıkcası soğutmaz gibi geliyor yanılgım bu şekilde.
Msen83 dedi: Ben alırsam bunu almayı planlıyorum. Ama öyle ahım şahım soğutma beklememek lazım 3-5 derece iyidir. 10 derece mükemmel. Laptop Soğutucu - Laptop & Netbook Soğutucu - n11 Laptop Soğutucu ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Laptop Soğutucu çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Tek fan olması beni açıkcası soğutmaz gibi geliyor yanılgım bu şekilde.