200 TL oyun önerisi

arda hans

Picopat
Daha fazla  
Epic'te Steam'de Amazon Gaming'te vb şu an indirim var sistemim mukemmel degil ancak hem deneme amacli hem de kutuphaneyi gelistirmek icin uygun fiyatlı oyun eklemek istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Bu fiyata yakin tek oyun veya daha fazla sayida olabilir.

Epic'te Steam'de Amazon Gaming'te vb şu an indirim var sistemim mukemmel degil ancak hem deneme amacli hem de kutuphaneyi gelistirmek icin uygun fiyatlı oyun eklemek istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum. Bu fiyata yakin tek oyun veya daha fazla sayida olabilir.

Hocam Steam'de şu an çok güzel indirimler var, eğer kendiniz vaktinizi ayırıp gezerseniz çok güzel oyunlar alabilirsiniz. Ben bile az önce kendi kendime gezerken indirimdeki çok güzel oyunlar denk geldi aldım.

Hocam aradığınız oyun türünü yazarsanız daha kolay yardımcı olabilirim.

Onerin icin teşekkürler hocam değerlendireceğim.

Hocam Steam'de şu an çok güzel indirimler var, eğer kendiniz vaktinizi ayırıp gezerseniz çok güzel oyunlar alabilirsiniz. Ben bile az önce kendi kendime gezerken indirimdeki çok güzel oyunlar denk geldi aldım.

Steamden 1,2 hafta once 250 liraya aldigim oyunu bugün Epic'te 160 TL'ye gordum hocam o yuzden biraz yaraliyim.

Hocam aradığınız oyun türünü yazarsanız daha kolay yardımcı olabilirim.

Hocam genel olarak tecrubesizim. Ancak hikaye oyunlari sevdiğimi fark ettim. Ayrica Forza Horizon, assetto, Euro Truck, nfsmw, nfsug2 tarzinda oyunlari oynadim, dolasiyla bu tarz yaris, simulasyon oyunlarini sevdigimi söyleyebilirim. Mafia oyununda indirim gordum, battefield serisinde, Sherlock oyunlari uygun fiyattaydi. Crysis trilogy ucleme oyunlari vardi. Tam olarak ne yapmam gerektiginde kararsizim. Alsam bile hemen bugün baslamayabilirim yani uzun hikayelilerde.

Onerin icin teşekkürler hocam değerlendireceğim.

Steamden 1,2 hafta once 250 liraya aldigim oyunu bugün Epic'te 160 TL'ye gordum hocam o yuzden biraz yaraliyim.

Hocam genel olarak tecrubesizim. Ancak hikaye oyunlari sevdiğimi fark ettim. Ayrica Forza Horizon, assetto, Euro Truck, nfsmw, nfsug2 tarzinda oyunlari oynadim, dolasiyla bu tarz yaris, simulasyon oyunlarini sevdigimi söyleyebilirim. Mafia oyununda indirim gordum, battefield serisinde, Sherlock oyunlari uygun fiyattaydi. Crysis trilogy ucleme oyunlari vardi. Tam olarak ne yapmam gerektiginde kararsizim. Alsam bile hemen bugün baslamayabilirim yani uzun hikayelilerde.
Hocam öncelikle Battlefield oyunlarına bakabilirsin tabii ki. Epic Games üzerinde hala indirimdeler. Önerim BF1.
Sherlock oyunlarında da ben Crimes and Punishments 1-2 saat oynayıp salmıştım başka oyunlara yöneldiğim için ama güzel oyunlar ve fiyatları da aşırı iyi.
Batmanin serisi de güzel indirimde Epicte ben yama indirmediğim için oynamadım daha.
Crysisde bazı yerlerde kanser etmesine rağmen güzel oyundu onu da değerlendirebilirsiniz.
Ayrıca şuan Mortal Kombat 11 + Mortal Kombat X beraber 7 dolar Steamde ilginizi çeken türse güzel indirim.
Hayatta kalma türünde The Forestın devam oyunu Sons Of The Forest da şuan 6 dolar.
Green Hell diye bir oyun var 5 dolar, Tuğkan abinin kanalında videosu vardı bakabilirsiniz.
Detroit 142 indirimsiz, The Witcher 170 TL bandında indirimli Epicte.

Hocam battefield 1 revolution almistim oynamadim ancak diger oyunlari almali miyim yoksa baska bir seri veya oyun almak mi daha mantikli olur

Witcher 3 de yine kutuphanemde.
Sherlock oyunlari dediginiz gibi cok uygun. Aralarinda bir secim yapamadım veya toplu olarak almak var.
Batman serisinin indirimde oldugunu gordum ancak herhangi bir fikrim yok.
Detroit'e ve Green Hell'e bakacagim.
Mortsl kombat oynamistim kisa bir sure mobilde ancak şu an butcenin hafifi uzerinde kalıyor. Size genel olarak sablonu paylasacagim.

Hocam battefield 1 revolution almistim oynamadim ancak diger oyunlari almali miyim yoksa baska bir seri veya oyun almak mi daha mantikli olur

Witcher 3 de yine kutuphanemde.
Sherlock oyunlari dediginiz gibi cok uygun. Aralarinda bir secim yapamadım veya toplu olarak almak var.
Batman serisinin indirimde oldugunu gordum ancak herhangi bir fikrim yok.
Detroit'e ve Green Hell'e bakacagim.
Mortsl kombat oynamistim kisa bir sure mobilde ancak şu an butcenin hafifi uzerinde kalıyor. Size genel olarak sablonu paylasacagim

Yani hocam zaten Battlefield'da genelde 1, 5 ve 2042 oynanan sevilenler arasında. Onlara bakabilirsiniz mantıklar aynı, atmosfer hoş gelirse alabilirsiniz.
Batman ve Sherlock'un bütün serisini alsanız yine elinizde para kalabilir, belki Batman'in son oyunu pahalıdır ama hatırlamıyorum. Yine de elinizde birçok oyun olur.
İndirimde mi bilmiyorum ama indirimde ise Metro serisi olabilir yine zaten 3 oyun ama son oyun pahalı ilk ikisine nazaran.
Crysis de belirtmişim zaten, videolarına bakarsınız. Trilogy olarak ucuza denk gelir Epic'te. Türkçe seslendirme olan nadir güzel oyunlardan.

Siz olsaniz hangisini alırdınız? Yani tek oyun alayim adam gibi oynayayım dusuncesi mi? Yoksa daha fazla oyun daha fazla hikaye dusuncesi mi mantikli? Atiyorum biri 180 TL olan oyun var 40,50 TL olan 3 oyun var gibi.
Yani hocam zaten Battlefield'da genelde 1, 5 ve 2042 oynanan sevilenler arasında. Onlara bakabilirsiniz mantıklar aynı, atmosfer hoş gelirse alabilirsiniz.
Batman ve Sherlock'un bütün serisini alsanız yine elinizde para kalabilir, belki Batman'in son oyunu pahalıdır ama hatırlamıyorum. Yine de elinizde birçok oyun olur.
İndirimde mi bilmiyorum ama indirimde ise Metro serisi olabilir yine zaten 3 oyun ama son oyun pahalı ilk ikisine nazaran.
Crysis de belirtmişim zaten, videolarına bakarsınız. Trilogy olarak ucuza denk gelir Epic'te. Türkçe seslendirme olan nadir güzel oyunlardan.

Siz olsaniz hangisini alırdınız? Yani tek oyun alayim adam gibi oynayayım dusuncesi mi? Yoksa daha fazla oyun daha fazla hikaye dusuncesi mi mantikli? Atiyorum biri 180 TL olan oyun var 40,50 TL olan 3 oyun var gibi.
Yani 40-50 TL olan oyunlar sıkılacağım türdelerse 180e adam gibi oyun alırım. Ama 40-50 olanlar da güzel oyunsa onları alırım. Mesela Crysis 3 oyunu toplam 50 TL, Batman Arkham Serisi 3 oyunu toplam maksimum 30TL, Sherlock Serisi Awakened hariç 3 oyunu toplam 60TL. Bunları böyle alsanız bile hala paranız kalıyor. Kaldı ki bu oyunlar güzel oyunlar bence. Tabii hikaye tarzı seviyorsanız.
Bu arada Detroit (140TL) alıp bu dediğim serilerden birini yanında da alabilirsiniz, hatta daha da iyi olabilir. Detroitte bir sürü son var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı