Merhaba, ben Rampage Alpor almıştım. 4-5 ay sonra bozuldu, yetkili servise gönderdim. Yine aynı devre değişti, aynı durum. 200 TL aşağısı mouse önerir misiniz? Razer DeathAdder Essential buldum, Razer kaliteli ama bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
rampage bence bir tık şans işi birisi rampage ürün alır 1 yıla bozulur ben mesela 2 yıldır kulaklık kullanıyorum bir sorun yok 1.5 yıl klavye kullandım onda da hala sorun yok ama elinde kalan çok kişi var bu yüzden alternatifler varken rampage'e yönelmek mantıksız
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!