aedonxx Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #21 shooters001 dedi: Klavye de fare de gayet güzel. Klavye sadece kırmızı led aydınlatmaya sahip. Genişletmek için tıkla... Klavyenin mavi aydınlantması da olması lazım. FN+Tab kombinasyonuyla vs. değişitirilebiliyor diye biliyorum ledlerin rengi. Son düzenleme: 3 Aralık 2015
shooters001 dedi: Klavye de fare de gayet güzel. Klavye sadece kırmızı led aydınlatmaya sahip. Genişletmek için tıkla... Klavyenin mavi aydınlantması da olması lazım. FN+Tab kombinasyonuyla vs. değişitirilebiliyor diye biliyorum ledlerin rengi.
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #22 aedonxx dedi: Klavyenin mavi aydınlantması da olması lazım. Alt+Tab kombinasyonuyla vs. değişitirilebiliyor diye biliyorum ledlerin rengi. Genişletmek için tıkla... Hatırlatman için saol. Ben bir araştırayım bu konuyu.
aedonxx dedi: Klavyenin mavi aydınlantması da olması lazım. Alt+Tab kombinasyonuyla vs. değişitirilebiliyor diye biliyorum ledlerin rengi. Genişletmek için tıkla... Hatırlatman için saol. Ben bir araştırayım bu konuyu.
aedonxx Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #23 shooters001 dedi: Hatırlatman için saol. Ben bir araştırayım bu konuyu. Genişletmek için tıkla... Alt yazmışım pardon düzeltiyorum. FN olucaktı.
shooters001 dedi: Hatırlatman için saol. Ben bir araştırayım bu konuyu. Genişletmek için tıkla... Alt yazmışım pardon düzeltiyorum. FN olucaktı.
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #24 aedonxx dedi: Alt yazmışım pardon düzeltiyorum. FN olucaktı. Genişletmek için tıkla... Youtube da incelemesini izledim. FN+LED tuşlarıyla renkler arasında geçiş yapıyor. Bir de LED in azlığını ve çokluğunu ayarlama varmış. Onu biliyor musun?
aedonxx dedi: Alt yazmışım pardon düzeltiyorum. FN olucaktı. Genişletmek için tıkla... Youtube da incelemesini izledim. FN+LED tuşlarıyla renkler arasında geçiş yapıyor. Bir de LED in azlığını ve çokluğunu ayarlama varmış. Onu biliyor musun?
aedonxx Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #25 FN+Page Up-Page Down yada FN+ + ve - olabilir.
shooters001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2015 #26 aedonxx dedi: FN+Page Up-Page Down yada FN+ + ve - olabilir. Genişletmek için tıkla... Klavyedeki led ışıklarının renklerini değiştirmeyi öğrendim. Yardımların için teşekkürler.
aedonxx dedi: FN+Page Up-Page Down yada FN+ + ve - olabilir. Genişletmek için tıkla... Klavyedeki led ışıklarının renklerini değiştirmeyi öğrendim. Yardımların için teşekkürler.