puogks004 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Şimdilik bunu buldum: Amazon.com.tr Not: Ellerim biraz büyük. Düz tip mouse ları sevmiyorum avuç içim hafif havada olacak şekilde tutuyorum. Şu an kullandığım 5 senelik emektar: SGM-X10 Çok ağır olmayacak ama çok da hafif olmayacak bir mouse. Son düzenleme: 8 Nisan 2021
Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Şimdilik bunu buldum: Amazon.com.tr Not: Ellerim biraz büyük. Düz tip mouse ları sevmiyorum avuç içim hafif havada olacak şekilde tutuyorum. Şu an kullandığım 5 senelik emektar: SGM-X10 Çok ağır olmayacak ama çok da hafif olmayacak bir mouse.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Nisan 2021 #2 Tutuş şekliniz?
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 8 Nisan 2021 #3 puogks004 dedi: Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Şimdilik bunu buldum: Amazon.com.tr Not: Ellerim biraz büyük. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekliniz el uzunluğunuz genişliğiniz önemli bir etken olacaktır. Belirtirseniz yardımcı olacak kişiler çıkar.
puogks004 dedi: Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Şimdilik bunu buldum: Amazon.com.tr Not: Ellerim biraz büyük. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekliniz el uzunluğunuz genişliğiniz önemli bir etken olacaktır. Belirtirseniz yardımcı olacak kişiler çıkar.
T Tecnokek Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 65 8 Nisan 2021 #4 Şimdi alma dolar yüksek 50 TL'lik bir şey ile idare et ben 99 liraya plastik set aldım geçen gittim tekonosaya 250 diyor.
Şimdi alma dolar yüksek 50 TL'lik bir şey ile idare et ben 99 liraya plastik set aldım geçen gittim tekonosaya 250 diyor.