K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 6 Ağustos 2019 #11 SametK dedi: Razer Abyssus 2000 öneririm, Makro tuşları yok ama yinede gayet güzel ve rahat. Genişletmek için tıkla... 120 IPS değeri var Razer'in. Rival serisi çok daha iyi sensör kullanıyor.
SametK dedi: Razer Abyssus 2000 öneririm, Makro tuşları yok ama yinede gayet güzel ve rahat. Genişletmek için tıkla... 120 IPS değeri var Razer'in. Rival serisi çok daha iyi sensör kullanıyor.
SametK Kilopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #12 kirknewsted dedi: 120 IPS değeri var Razer'in. Rival serisi çok daha iyi sensör kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için bilmiyorum. Ben şu an önerdiğim mouse kullanıyorum, Memnunum.
kirknewsted dedi: 120 IPS değeri var Razer'in. Rival serisi çok daha iyi sensör kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için bilmiyorum. Ben şu an önerdiğim mouse kullanıyorum, Memnunum.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 6 Ağustos 2019 #13 kirknewsted dedi: Bence Bloody ile Rival 110'u karşılaştırmayalım . Sensörü o fiyat aralığında en iyi olan mouse Rival 110'dur. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Memnum olduğum 2 modeli yazdım, kararı verecek olana arkadaş
kirknewsted dedi: Bence Bloody ile Rival 110'u karşılaştırmayalım . Sensörü o fiyat aralığında en iyi olan mouse Rival 110'dur. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Memnum olduğum 2 modeli yazdım, kararı verecek olana arkadaş