200 TL PSU önerisi

Bütçe
200

Yusuf1220

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İşlemci: AMD Phenom X4 9550.
Ekran kartı: MSI R7 240.
4 GB RAM.
500 GB HDD.
DDR 2 sistem.

Bütçem gerçekten çok kısıtlı en fazla 200 gibi oturduğum yerde elektrik kesintisi çok fazla ve elektrik kesintilerinde sisteme zarar vermeyip, aynı zamanda bozulmayacak sağlam bir PSU arıyorum, tabii bu fiyata var mıdır bilmem ama... 80 Plus olursa tadından yenmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
200 TL değil de 250 300 TL arası iyilerinden alabilirsin senin yerinde olsam Sharkoon 650W 80+ alırdım hem ileride PSU alman gerekmez.

Akım korumalı kaliteli priz alsan daha iyi. Kendi ellerinle C4 almak istiyorsun. En ucuz ve fiyatını hak eden arkadaşların attığı Aerocool modeli var, başka da yok o bütçede.
Arkadaş ceza almış, galiba bekleyeceğiz bakalım. İyi geceler.

Akım korumalı kaliteli priz alsan daha iyi. Kendi ellerinle C4 almak istiyorsun. En ucuz ve fiyatını hak eden arkadaşların attığı Aerocool modeli var, başka da yok o bütçede.

Anladım mesela 100 liraya PSU alsam bir de akım korumalı priz alsam elektrik gittiğinde sistemi korur mu ben biraz bilgisizim bu priz ne işe yarar. @polat.cbk
200 TL değil de 250 300 TL arası iyilerinden alabilirsin senin yerinde olsam Sharkoon 650W 80+ alırdım hem ileride PSU alman gerekmez.

Güvenilir bir PSU mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı