Bütçem gerçekten çok kısıtlı en fazla 200 gibi oturduğum yerde elektrik kesintisi çok fazla ve elektrik kesintilerinde sisteme zarar vermeyip, aynı zamanda bozulmayacak sağlam bir PSU arıyorum, tabii bu fiyata var mıdır bilmem ama... 80 Plus olursa tadından yenmez.
Akım korumalı kaliteli priz alsan daha iyi. Kendi ellerinle C4 almak istiyorsun. En ucuz ve fiyatını hak eden arkadaşların attığı Aerocool modeli var, başka da yok o bütçede.
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Akım korumalı kaliteli priz alsan daha iyi. Kendi ellerinle C4 almak istiyorsun. En ucuz ve fiyatını hak eden arkadaşların attığı Aerocool modeli var, başka da yok o bütçede.
Anladım mesela 100 liraya PSU alsam bir de akım korumalı priz alsam elektrik gittiğinde sistemi korur mu ben biraz bilgisizim bu priz ne işe yarar. @polat.cbk
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.