200 TL PSU Önerisi

Alp Bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
ASUS RX 480 Strix 8 Gb aldım ve güç kaynağım eski XIGMATEK TAURO 80 Plus 500 Watt var. sürekli kapanıp açılıyor. İşlemcim de FX 6300 lütfen bunun sebebi nedir bi' türlü bulamadım eğer güç kaynağındaysa sorun çoğu kişi de güç kaynağında buluyor sorunu çünkü güç kaynağı bilgisayara gerekli elektriği sağlayamadığı içinmiş eğer öyleyse lütfen bana bir güç kaynağı önerir misniz bütçem 200 TL bu arada sistemim:

• Ekran kartı : RX 480 Asus 8 GB Strix
  • İşlemci : FX 6300 3.50 GHz
  • İşlemci fanı : Hyper 212 x
  • RAM : GSKILL 8GB 1600 MHz
  • Anakart : M5A97 R.2
  • Güç kaynağı : XIGMATEK TAURO 80 plus 500 watt

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok Teşekkür ederim bu arada bütçem 350 TL ye kadar çıktı daha iyi birşey önerebilirmisin bu arada merak ettiğim bir soru var özelden mi sorayım yoksa burdan sorabiliyormuyum ?

Anladım hocam,Şimdi bütçem 350 TL oldu bunu yazarken bile pc 2 kere kapandı önceden Asus R7 265 2 Gb ekran kartım vardı öyle bir sıkıntım yoktu taki bu 3 fanlı büyük ekran kartını alana kadar watt da eski oldugu için şimdi adam akıllı güçlü watt arıyorum ama wattın değeri yüksekse o kadar mı iyi onu idrak edemiyorum ama bu silver gold olayını biliyorum yani kısacası güzel bu sisteme önerebileceğiniz sağlam güç kaynağını önermenizi isterim. çünkü 600 watt fazla da iyi olmaz diye düşünüyorum işin ehli olanlara danışmak lazım ama bi konu açtım ama ekran kartında sorunu buldular ama ekran kartını alalı 4 ay oldu hiç bir de sıkıntısı yok hocam saygılar.

Benim önerdiğim 80+ Bronz sertifikalı ve silver-gold için fazladan para vermeye değmez çoğu durumda.
600W rahat rahat yetecek, ucu ucuna olsa önermem. Bileşenlerin tükettiği ortalama güç değerlerini okuyarak ne demek istediğimi anlayabilirsin. Yani 750W almak daha iyidir gibi bir durum yok burada, çünkü tamamı kullanılmayacak. GTX 1080 kullanıp bu PSU'yu önerdiğim ve memnun olan tanıdıklarım var, o yönden için rahat olsun. Bütçeyi fazladan arttırmaya gerek yok.

Selam arkadaşlar . Belson JL-400 modelinde bir Güç Kaynağım var sistem biraz eski , yeni ekran kartı upgrade etmeyi düşünüyorum fakat sanırsam Güç kaynağı 300 watt .
Ekran kartı olarak GTX 1050 Ti , yada RX 460 düşünüyorum. Acaba güçkaynağı bu ekran kartlarında sıkıntı yaratır mı , yeni güç kaynağı almam gerekiyorsa , ne uygun olur . Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı