200 TL PSU Önerisi

Frisby FOEM FPS-G60F12B 600W Power Supply (Aktif PFC, 12cm Fiyatı Ben bu ürünü N11.com dan aldım. Attığım linkten alacaktım ama yanlışlıkla N11'den almış bulundum. Hepsiburada'da alacağım zaman 207TL idi ama şuan 222TL, gerçekten iyi bir PSU sessiz derecede çalışıyor, sistemin sesini duyuyorum ama PSU'nunkini hiç ama hiç duymuyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
Ama sanırım 80+ sertifikası yok.
Frisby FOEM FPS-G60F12B 600W Power Supply (Aktif PFC, 12cm Fiyatı Ben bu ürünü N11.com dan aldım. Attığım linkten alacaktım ama yanlışlıkla N11'den almış bulundum. Hepsiburada'da alacağım zaman 207TL idi ama şuan 222TL, gerçekten iyi bir PSU sessiz derecede çalışıyor, sistemin sesini duyuyorum ama PSU'nunkini hiç ama hiç duymuyorum, kesinlikle tavsiye ederim.
Ama sanırım 80+ sertifikası yok.
Hatta şimdi N11'den de baktım, Frisby Foem 600w Bilgisayar Power Supply Güç Kaynağı Sessiz Fanlı - n11.com 215TL fiyata mevcut.

Dark Force 600w Atx Güç Kaynağı (dkps600s1) - n11.com, bu farklı bir marka ama fiyatı 202TL, gerçek güç sunar mı bilemem onu şimdiden söyleyeyim.

Son düzenleme:
SilverStone 500W Strider Serisi 80+ Güç Kaynağı
Bu güç kaynağını öneririm. Kendisi gayet başarılı bir model.

Ek olarak @Jira 'nin belirttiği PSU'ların hepsini alabilirsiniz.

@Syrinx Umarım güç kaynağın elinde patlamaz. Hayırlı olsun bir şey de demek istemiyorum. Frisby, Everest gibi güç kaynaklarının bu forumda patladığına şahit olduk. Size tek tavsiyem güç tuşuna basarken dikaktli olun. :) Hatta hatırladım bununla ilgili güzel esprili bir konu vardı: Bomba yapımı

Mümkünse Frisby önermeyelim :D en son yine ucuz diye mikrofon aldım ertesi gün çalışmadı.
Bu markanın PSU dahil hiçbir ürününe güvenmiyorum kasa Allah'a emanet çalışır ona göre.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı