200 TL Razer Abyssus V2 alınır mı?

Badmobil

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar Gameektra'da 200 TL ile bir mouse alacağım, Logitech G303 ve 402 sahibiyim, ufak bir mouse almak istiyorum. Aklımda Razer Abyssus V2 var 200 TL şu an, bu fiyata güzel olarak Rival 300 var fakat büyük bir mouse rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. Youtube'den Rocket Jump Ninja biraz izledim, İngilizcem çok iyi olmadığı için sıralama olarak sitesinde gördüğüm kadarıyla Razer Bbyssus V2 kendi kişisel mouse olarak da kullanıyor.

Top 40 - Rocket Jump Ninja

Linkte 40 tane mouse sıralamış.
Sizce alınmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki modeller gayet güzel. Neden değiştirmek istiyorsun ki?
Öncelikle moderatör'e ne kadar teşekkür etsem az mesajımı değiştirmiş. Ayrıca benim anlatmak istediğim yazdığı mesaj gerçekten alakası yok. Sinirlendim açıkcası bide üstüne yetmiyormuş gibi konuyada mesaj yazma yasak vermis bana şuan yazabildim. Burda benim anlatmaya çalıştığım. Bende logtech g303 ve g402 sahibiyim zaten gameektradan 200tl mouse alıcam ama ben para vermicem hediye çeki ile alcam büyük mouse istemiyorum. Razer abyssus v2 ebatı tam istediğim gibi kullanan varmı. Önerirmisiniz. Başka önerilerede açığım.

30 lira ekleyip G403 almaya ne dersin?
Üstüne para ekleme durumu olurmu bilmem bana hediye bi kod vericeklerini söylediler. Ayrıca logitech g403 almıştım bir ay içerisinde mousede yay sesi gibi bi promlem vardı. Mesela sol click tuşuna basınca ve mouse hafifce yere vurunca bile çıkıyodu. Bende garanti kapsamında 3 kez değiştim hepsinde aynı problem vardı. Bende iade ettim en sonunda aslında mouse güzeldi. Belirli bi seride sorun var tekrar bana denk gelmesinden korkar oldum.

Razer abyssus v2 alındı. İncelemeyi kullanım biraz artı ve eksilerini bahsedicem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı