Emre Sakinmaz
Megapat
Bilek destekli olsun ve fazla ses çıkarmasın red switch. Aydınlatma olsun. Bütçe esnetilebilir.
Bütçeyi biraz arttırsamO fiyata kaliteli mekanik bulunmaz ama ben garantiyle falan uğraşırım, diyorsanız Gamepower Warlock öneririm.
Kaliteli bir mauseye sahibim.Bu bütçeyle Red Switch Aydınlatmalı klavye bulmanız neredeyse imkansız. Cooler Master Masterkeys Lite L alın. Mouse da yenilemiş olursunuz.
HyperX Alloy FPS Red Switch alabilirsiniz fakat fiyatı artmıştır onun.Bütçeyi biraz arttırsam
Kaliteli bir mauseye sahibim.
Ben 200 TL'yi zor veriyorum siz bana 500 TL ver bunu al 350 TL ver bunu al diyorsunuz 1 haftadır açtığım konularda. Cooler Master Masterkeys Lite Rgb Led Memchacinal Tr Oyuncu Klavy - n11.com ürün bunu aldım doğru değil mi masterkeys lite klavye.HyperX Alloy FPS Red Switch alabilirsiniz fakat fiyatı artmıştır onun.
Yani bi' 500 TL'yi falan gözden çıkarmalısınız.
Evet, doğru. Ben de aldım 3 gündür kullanıyorum.Mennun kalırsınız bence.Ben 200 TL'yi zor veriyorum siz bana 500 TL ver bunu al 350 TL ver bunu al diyorsunuz 1 haftadır açtığım konularda. Cooler Master Masterkeys Lite Rgb Led Memchacinal Tr Oyuncu Klavy - n11.com ürün bunu aldım doğru değil mi masterkeys lite klavye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.