Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 5 Ağustos 2018 #1 Bilek destekli olsun ve fazla ses çıkarmasın red switch. Aydınlatma olsun. Bütçe esnetilebilir.
1 171775 Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 747 5 Ağustos 2018 #2 O fiyata kaliteli mekanik bulunmaz ama ben garantiyle falan uğraşırım, diyorsanız Gamepower Warlock öneririm.
O fiyata kaliteli mekanik bulunmaz ama ben garantiyle falan uğraşırım, diyorsanız Gamepower Warlock öneririm.
ozkan_me Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 77 Çözümler 1 5 Ağustos 2018 #3 @171775 Gamepower Warlock serisi o kadar sıkıntılı ürünmü bende onu almayı düşünüyordum
1 171775 Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 747 5 Ağustos 2018 #4 Yo, aslında değil fakat forumda önermiyorlar. Aslında ben de bir şey olmaz diye düşünüyorum. Yani kalitesiz falan diyorlar.
Yo, aslında değil fakat forumda önermiyorlar. Aslında ben de bir şey olmaz diye düşünüyorum. Yani kalitesiz falan diyorlar.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.942 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #5 Bu bütçelerde gerçek mekanik bulmanız zor, Masterkeys Lite L modelimizi öneririm.
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2018 #6 Bu bütçeyle Red Switch Aydınlatmalı klavye bulmanız neredeyse imkansız. Cooler Master Masterkeys Lite L alın. Mouse da yenilemiş olursunuz.
Bu bütçeyle Red Switch Aydınlatmalı klavye bulmanız neredeyse imkansız. Cooler Master Masterkeys Lite L alın. Mouse da yenilemiş olursunuz.
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 6 Ağustos 2018 #7 171775 dedi: O fiyata kaliteli mekanik bulunmaz ama ben garantiyle falan uğraşırım, diyorsanız Gamepower Warlock öneririm. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz arttırsam SirYakup dedi: Bu bütçeyle Red Switch Aydınlatmalı klavye bulmanız neredeyse imkansız. Cooler Master Masterkeys Lite L alın. Mouse da yenilemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir mauseye sahibim.
171775 dedi: O fiyata kaliteli mekanik bulunmaz ama ben garantiyle falan uğraşırım, diyorsanız Gamepower Warlock öneririm. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz arttırsam SirYakup dedi: Bu bütçeyle Red Switch Aydınlatmalı klavye bulmanız neredeyse imkansız. Cooler Master Masterkeys Lite L alın. Mouse da yenilemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir mauseye sahibim.
1 171775 Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 747 6 Ağustos 2018 #8 Emre Sakinmaz dedi: Bütçeyi biraz arttırsam Kaliteli bir mauseye sahibim. Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy FPS Red Switch alabilirsiniz fakat fiyatı artmıştır onun. Yani bi' 500 TL'yi falan gözden çıkarmalısınız.
Emre Sakinmaz dedi: Bütçeyi biraz arttırsam Kaliteli bir mauseye sahibim. Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy FPS Red Switch alabilirsiniz fakat fiyatı artmıştır onun. Yani bi' 500 TL'yi falan gözden çıkarmalısınız.
Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 6 Ağustos 2018 #9 171775 dedi: HyperX Alloy FPS Red Switch alabilirsiniz fakat fiyatı artmıştır onun. Yani bi' 500 TL'yi falan gözden çıkarmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben 200 TL'yi zor veriyorum siz bana 500 TL ver bunu al 350 TL ver bunu al diyorsunuz 1 haftadır açtığım konularda. Cooler Master Masterkeys Lite Rgb Led Memchacinal Tr Oyuncu Klavy - n11.com ürün bunu aldım doğru değil mi masterkeys lite klavye.
171775 dedi: HyperX Alloy FPS Red Switch alabilirsiniz fakat fiyatı artmıştır onun. Yani bi' 500 TL'yi falan gözden çıkarmalısınız. Genişletmek için tıkla... Ben 200 TL'yi zor veriyorum siz bana 500 TL ver bunu al 350 TL ver bunu al diyorsunuz 1 haftadır açtığım konularda. Cooler Master Masterkeys Lite Rgb Led Memchacinal Tr Oyuncu Klavy - n11.com ürün bunu aldım doğru değil mi masterkeys lite klavye.
FurkanSarıkaya Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 344 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2018 #10 Emre Sakinmaz dedi: Ben 200 TL'yi zor veriyorum siz bana 500 TL ver bunu al 350 TL ver bunu al diyorsunuz 1 haftadır açtığım konularda. Cooler Master Masterkeys Lite Rgb Led Memchacinal Tr Oyuncu Klavy - n11.com ürün bunu aldım doğru değil mi masterkeys lite klavye. Genişletmek için tıkla... Evet, doğru. Ben de aldım 3 gündür kullanıyorum.Mennun kalırsınız bence.
Emre Sakinmaz dedi: Ben 200 TL'yi zor veriyorum siz bana 500 TL ver bunu al 350 TL ver bunu al diyorsunuz 1 haftadır açtığım konularda. Cooler Master Masterkeys Lite Rgb Led Memchacinal Tr Oyuncu Klavy - n11.com ürün bunu aldım doğru değil mi masterkeys lite klavye. Genişletmek için tıkla... Evet, doğru. Ben de aldım 3 gündür kullanıyorum.Mennun kalırsınız bence.