200 TL red switch klavye önerisi

Ben 200 TL'yi zor veriyorum siz bana 500 TL ver bunu al 350 TL ver bunu al diyorsunuz 1 haftadır açtığım konularda. Cooler Master Masterkeys Lite Rgb Led Memchacinal Tr Oyuncu Klavy - n11.com ürün bunu aldım doğru değil mi masterkeys lite klavye.
Hem red switch diyorsunuz hem de "Ben 200 TL'lik istiyorum." diyorsunuz. İmkansız diyorum ben de 200 TL'ye. Bul bakalım 200 TL'ye kaliteli Red Switch klavye. En az 500 TL'den başlıyor. İlle mekanik olmasa da olur diyorsan attığın da güzel.

Evet, doğru. Ben de aldım 3 gündür kullanıyorum.Mennun kalırsınız bence.
Hem red switch diyorsunuz hem de "Ben 200 TL'lik istiyorum." diyorsunuz. İmkansız diyorum ben de 200 TL'ye. Bul bakalım 200 TL'ye kaliteli Red Switch klavye. En az 500 TL'den başlıyor. İlle mekanik olmasa da olur diyorsan attığın da güzel.
Sizde haklısınız. Attığım klavyeyi aldım yorumlarda olumluydu.

200TL'ye klavye istiyorsun ama red switch ve aydınlatma olacak. İMKANSIZ. Yorum yapan arkadaşlar o özelliklere sahip kaliteli ve en ucuz klavyeyi atmış. Sende bütçeyi biraz esnetebilirim demişsin sonrasında ''200TL'yi zor veriyorum bana 500TL'lik klavye öneriyorsunuz.'' diyorsun. O zaman neden bütçemi esnetebilirim deyip insanlara kızıyorsun! 200TL'ye istediğin özelliklere ait klavyeyi bul bir tane de ben alıyorum.

200TL'ye klavye istiyorsun ama red switch ve aydınlatma olacak. İMKANSIZ. Yorum yapan arkadaşlar o özelliklere sahip kaliteli ve en ucuz klavyeyi atmış. Sende bütçeyi biraz esnetebilirim demişsin sonrasında ''200TL'yi zor veriyorum bana 500TL'lik klavye öneriyorsunuz.'' diyorsun. O zaman neden bütçemi esnetebilirim deyip insanlara kızıyorsun! 200TL'ye istediğin özelliklere ait klavyeyi bul bir tane de ben alıyorum.
200 olsa 250 olur ama sizlerde haklısınız o isteklere en iyisi bu diyerek atmışsınız kusura bakmayın. Kimseye kızmak haddime değil sadece olanı söyledim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı