200 TL RGB Klavye Önerisi

Haktan Sonat

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ortalama 200 TL bütçem var güzel bir RGB klavye almayı düşünüyorum. Aklımda Motospeed CK104 veya 108 vardı ama Motospeed çinden geliyormuş. Hem gelişi uzun hem de gümrük olayları oluyormuş. Alsam bir sıkıntı çıkar mı yoksa Cooler Master Masterkeys Lite L combo klavyesine mi yönelmeliyim? Bu klavyeler dışında önerebiliceğiniz RGB klavyeler varsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir sorun çıkmayacağı kesin ise CK108 alabilirsin çok daha iyi olur. İlla yurt içi alışveriş olsun diyorsan Masterkeys Lite L hakkında bir çok olumlu yorum okudum. O da gayet iyidir. :) Yurtdışından yakın zamanda alışveriş yapan arkadaşlar seni bilgilendirebilir.

Bahsettiğiniz Motospeed modelleri mekaniktir. O yüzden ben her türlü onlardan birisini alırdım. Ayrıca blue switch kullandığı için ses evdekileri rahatsız edebilir. Baya ses çıkarıyor çünkü. Onu da bir düşün. Sonra kararını verirsin zaten.

Bahsettiğiniz Motospeed modelleri mekaniktir. O yüzden ben her türlü onlardan birisini alırdım. Ayrıca blue switch kullandığı için ses evdekileri rahatsız edebilir. Baya ses çıkarıyor çünkü. Onu da bir düşün. Sonra kararını verirsin zaten.
Switchlerin kullanıma etkisi nedir? Sadece sesten ibaret mi?

Motospeed türkiye de satılmıyor. Yabancı sitelerden almak güvenilir mi ? Klavyeye bi bakayım dedim çok hoşuma gitti. Şu anki klavyem G710 ama ben motospeed istiyorum. Bildiğiniz güvenilir bir satıcı var ise link falan bırakabilir misiniz ? :)

G710 sıktı biraz. Motospeed çok renkli ve hoş göründü gözüme. Daktilo gibi maşallah. :D
Asıl daktilo olan G710. Motospeed gibi dandik anahtarlar kullanmıyor, G710 ise en kaliteli Cherry anahtarların en sesli olan Blue modelini barındırıyor.

Asıl daktilo olan G710. Motospeed gibi dandik anahtarlar kullanmıyor, G710 ise en kaliteli Cherry anahtarların en sesli olan Blue modelini barındırıyor.

G710 da mı blue kullanıyormuş? Hiç bakma gereği duymamıştım. İzlediğim videolarda motospeed daha gür ses çıkarıyordu. Benimki de daktilo gibi de bana motospeed daha çok daktilo gibi geldi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı