Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Kasım 2019 #1 Selamlar, YouTube'da video çekiyorum. Corsair HS50 mikrofonum var vPro V700S Alloy Blue Switch klavyemin sesini bayağı alıyor rahatsız oluyorum. Sessiz klavye önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2019
Selamlar, YouTube'da video çekiyorum. Corsair HS50 mikrofonum var vPro V700S Alloy Blue Switch klavyemin sesini bayağı alıyor rahatsız oluyorum. Sessiz klavye önerirseniz sevinirim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Kasım 2019 #2 Tak tak sesler rahatsız etmez diye düşünüyorsan red switch alabilirsiniz ama yoksa membran klavyelere bakmak gerek.
Tak tak sesler rahatsız etmez diye düşünüyorsan red switch alabilirsiniz ama yoksa membran klavyelere bakmak gerek.
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Kasım 2019 #3 Sylveon dedi: Tak tak sesler rahatsız etmez diye düşünüyorsan red switch alabilirsiniz ama yoksa membran klavyelere bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... İşte bakalım beraber Önerirseniz hoş olur Fortnite-PUBG vebenzeri oyunlar oynuyorum.
Sylveon dedi: Tak tak sesler rahatsız etmez diye düşünüyorsan red switch alabilirsiniz ama yoksa membran klavyelere bakmak gerek. Genişletmek için tıkla... İşte bakalım beraber Önerirseniz hoş olur Fortnite-PUBG vebenzeri oyunlar oynuyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 4 Kasım 2019 #4 Bütçeyi aşıyor önereceğim klavyeler onu baştan söyleyeyim. Red switch olarak Trust Gxt 890 bakabilirsiniz. Membran olarak Logitech G213, Corsair K55, Asus TUF K5 ve Hyperx Alloy Core var hangisi en sessizse onu seç.
Bütçeyi aşıyor önereceğim klavyeler onu baştan söyleyeyim. Red switch olarak Trust Gxt 890 bakabilirsiniz. Membran olarak Logitech G213, Corsair K55, Asus TUF K5 ve Hyperx Alloy Core var hangisi en sessizse onu seç.
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Kasım 2019 #5 Sylveon dedi: Bütçeyi aşıyor önereceğim klavyeler onu baştan söyleyeyim. Red switch olarak Trust Gxt 890 bakabilirsiniz. Membran olarak Logitech G213, Corsair K55, Asus TUF K5 ve Hyperx Alloy Core var hangisi en sessizse onu seç. Genişletmek için tıkla... Asus Cerberus Arctic nasıl sizce?
Sylveon dedi: Bütçeyi aşıyor önereceğim klavyeler onu baştan söyleyeyim. Red switch olarak Trust Gxt 890 bakabilirsiniz. Membran olarak Logitech G213, Corsair K55, Asus TUF K5 ve Hyperx Alloy Core var hangisi en sessizse onu seç. Genişletmek için tıkla... Asus Cerberus Arctic nasıl sizce?
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.085 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #6 K55 ve Alloy Core aralarındaki en sessiz ikilidir. Membran yapılı olduklarından diğerleri kadar ses yapmaz.
K55 ve Alloy Core aralarındaki en sessiz ikilidir. Membran yapılı olduklarından diğerleri kadar ses yapmaz.