200 TL SSD tavsiyesi

Bütçe
200

finn1

Hectopat
Merhabalar, bir süredir HDD kullanıyorum ve cidden HDD çok yavaş. SSD'ye geçmeye karar verdim SSD'ye sadece Windows ve 1-2 oyun kuracağım için ve bütçeme'de uyduğu için 120 GB'lık bir SSD arıyorum, kronik sorunu olmayan beni üzmeyecek SSD tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 200 TL zorlarsam 250 TL'ye çıkartabilirim.

Merhabalar, bir süredir HDD kullanıyorum ve cidden HDD çok yavaş. SSD'ye geçmeye karar verdim SSD'ye sadece Windows ve 1-2 oyun kuracağım için ve bütçeme'de uyduğu için 120 GB'lık bir SSD arıyorum, kronik sorunu olmayan beni üzmeyecek SSD tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 200 TL zorlarsam 250 TL'ye çıkartabilirim.

Biraz daha eklerseniz.:)

Bazı modellerde ısınma sorunu olabiliyor fakat bizzat bende 2 tane var 1'inde var. Bu da 120GB'tan iyilerden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı