Oyunfor ve bynogame son çarem, yardımcı olmak için değil minimum zarar ile paramı nakite dönüştürmeye çalışıyorum. Oyunfor ve bynogame zarar %21.5 kadar çıkmakta. Ben en fazla kaybı %15 ile sınırlandırmaktayım. Ama sizinde açıkladığınız gibi müşteri bulamazsam, söylediğiniz site son çare olarak aklımda.Hocam ben olayı pek anlamadım. Sakın yanlış anlamayın baltalamak için söylemiyorum bunları. Şimdi örnek vererek açıklayayım. Örneğin sizin hesabınızda 800 lira bakiye var. Bu bakiye artarak gidiyor. 100 liralık bir oyun var ve ben bunu almak istiyorum. Siz 800 liranızı iskonto ile gerçek paraya çevirmek istiyorsunuz sanırım. Olayı anladım ama neden bu kadar uğraşıyorsunuz. Eğer gerçekten yardım etmekse harbiden (hiç cevapta gelmemiş) tüm forum adına ben teşekkür edeyim size. Ama tek tek uğraşmak istemezseniz de CS:GO itemlerini bynogame'den satarak %7 (sadece 35 lira üzerine %7 fiyat düştükçe pay şekli değişiyor) iskonto ile çıkarabilirsiniz. Sakın yanlış anlaşılmasın tabii ki reklamını yapmıyorum. Bende o sitenin standart bir kullanıcısıyım. Eğer paraya seri bir şekilde ihtiyacınız varsa yardımı olduğunu düşünerek atıyorum.
Opskin yada bitskins ürün ne kadar değer kaybediyor ? İlk olarak bu çok önemli eğer %12.5 geçmiyorsa, çok güzel bir opsiyon.OPSkins ya da BitSkins üzerinden de çevirebilirsiniz. OPSKINS'de üyelik alınca % payı azalıyor.
Kusura bakmayın cezalıydım cevap veremedim.Opskin yada bitskins ürün ne kadar değer kaybediyor ? İlk olarak bu çok önemli eğer %12.5 geçmiyorsa, çok güzel bir opsiyon.
İkinci olarak saydığınız bu siteler, ürünlerin gerçek para değerini tarafıma nasıl ödemektedir ?
Kestiği komisyon ve masraflar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Şuan elimde aktif olarak 59 hdyra key ve 1200 lirada nakit para var.
Bu ay içerisinde 1000 dolarlık daha steam parası, yada btc elde edebilirim.
Vericeğiniz bilgileri beklemekteyim...
man let's say you are going to withdraw 200$, you are not in a hurry so u choose a regular cashout. In 4 days or so you will get 194,2$ on your paypal. And than when you want to withraw that money from paypal to your bank account, you will have to pay additional conversion fee(around 2,5%), provided that your account is not in USD. If you choose withdrawal to credit card from paypal, you will be charged 2$. This is what i remember from the times..
	Bilgiler için sağolasın benim esas merak ettiğim bir diğer bilgide, örnek veriyorum 9.15 aldığım cs-go anahtarını, opskin içerisinde kaça satabiliyorum ? Misal vermek gerekirse bynogame ve oyunfor adlı siteler 6.80 - 7.00 tl arası almaktalar. Şuan ilgili anahtarları yabancı site üzerinden 2.35$ btc ile satmaya çalışmaktayım, ama güven sorunu var. İlgili yerlerde dolandırıcılık çok fazla oluyor, alıcıda satıcıda birbirine güvenmiyor. Birde middleman diye birşey çıkarmışlar, ilgili sitede 3-4k mesajı olan supermoderator özelliği almış, hesaba 100-200$ point koymuş kullanıcılar, taraflara aracı oluyor. Ama onda bile dolandırıcılık yapmayı seçenler var. Hal böyle olunca ilk sen, ilk ben derken orasıda git gide opsiyon dışı oluyor. Şuan için 2.05$ %99 güvenilir bir kaç asyalı ile takas yapabiliyorum. Ama amacım daha fazlasını elde etmek, 15-20 gün daha bu şekilde devam edeceğim. Umarım senin bilgisini verdiğin opskin 2.30$ üzeridir, bende güzel karla satışımı gerçekleştirebilirim.Kusura bakmayın cezalıydım cevap veremedim.
Ben bitskinsi tam bilmiyorum ama Opskins'te şöyle oluyormuş.
Not: Hiç para çekmedim bunlar internetten edindiğim bilgiler
Parayı: Paypal, Bitcoin, Skrill üzerinden ödüyor
Komisyonlar: Opskins'te 2 adet parayı çekme şekli var. İlkinde parayı 1 saat içinde hesabınıza yatırıyorlar. Bunda opskins %5 pay alıyor. Diğerinde ise 5 günde (belli günleri var) hesabınıza yatıyor.
Her iki yöntemde ekten pay alınıyor. Paylar söyle belirtilmiş
PayPal: Ülkeye göre değişken (genellikle %2.9)
Bitcoin: 1%
Skrill: 5%
Opskins subreddit'inde gördüğüm kadarıyla şöyle oluyor.
Orijinal mesajKod:man let's say you are going to withdraw 200$, you are not in a hurry so u choose a regular cashout. In 4 days or so you will get 194,2$ on your paypal. And than when you want to withraw that money from paypal to your bank account, you will have to pay additional conversion fee(around 2,5%), provided that your account is not in USD. If you choose withdrawal to credit card from paypal, you will be charged 2$. This is what i remember from the times..
Diyelim 200 dolar çekeceksin hesabına. Acelen yok bu yüzden normal seçeneği seçiyorsun. Paypal %2.9 kesiyor ve 194 doların oluyor. Sonra paypal'daki bu parayı banka hesabına yatırmak için %2,5 pay daha alıyor.(Hesabın dolar olmadığı için).
Edindiğim bilgiler böyle ama ben sen olsam 2 anahtar satıp para çekmeyi denerdim. Öyle emin olursun
Bilgiler için sağolasın benim esas merak ettiğim bir diğer bilgide, örnek veriyorum 9.15 aldığım cs-go anahtarını, opskin içerisinde kaça satabiliyorum ? Misal vermek gerekirse bynogame ve oyunfor adlı siteler 6.80 - 7.00 tl arası almaktalar. Şuan ilgili anahtarları yabancı site üzerinden 2.35$ btc ile satmaya çalışmaktayım, ama güven sorunu var. İlgili yerlerde dolandırıcılık çok fazla oluyor, alıcıda satıcıda birbirine güvenmiyor. Birde middleman diye birşey çıkarmışlar, ilgili sitede 3-4k mesajı olan supermoderator özelliği almış, hesaba 100-200$ point koymuş kullanıcılar, taraflara aracı oluyor. Ama onda bile dolandırıcılık yapmayı seçenler var. Hal böyle olunca ilk sen, ilk ben derken orasıda git gide opsiyon dışı oluyor. Şuan için 2.05$ %99 güvenilir bir kaç asyalı ile takas yapabiliyorum. Ama amacım daha fazlasını elde etmek, 15-20 gün daha bu şekilde devam edeceğim. Umarım senin bilgisini verdiğin opskin 2.30$ üzeridir, bende güzel karla satışımı gerçekleştirebilirim.
Vereceğin bilgiler için şimdiden teşekkürler...
7tl geliyor orası uymaz bana, güncel 7.40 alıcı var. 10 gün daha deneyeceğim şansımı, müşteri çıkmazsa daha zorlamam.
Bu arada ücretsiz oyun buldum steam'de eklemek istersen altta link paylaşıyorum.
Steam'de Jotun Valhalla Edition Ücretsiz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.