Yagizs2 Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 280 21 Şubat 2023 #1 Merhaba. 200 TL bütçem var. Tornavida seti arıyorum. Telefon, tablet vs. onları sökmek için uçları yalama olmayacak bir şey lazım veya 1-2 sene götürmesi lazım. Onun dışında başka bir beklentim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba. 200 TL bütçem var. Tornavida seti arıyorum. Telefon, tablet vs. onları sökmek için uçları yalama olmayacak bir şey lazım veya 1-2 sene götürmesi lazım. Onun dışında başka bir beklentim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 21 Şubat 2023 #2 Pek anlamam ama şuna bir bakın isterseniz. Schraube 25 In 1 Mini Saatçi Tornavida Seti - Apple,macbook,cep Telefonu,tablet,laptop Tornavidası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pek anlamam ama şuna bir bakın isterseniz. Schraube 25 In 1 Mini Saatçi Tornavida Seti - Apple,macbook,cep Telefonu,tablet,laptop Tornavidası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Yagizs2 Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 280 22 Şubat 2023 #3 ilkayakifs dedi: Pek anlamam ama şuna bir bakın isterseniz. Schraube 25 In 1 Mini Saatçi Tornavida Seti - Apple,macbook,cep Telefonu,tablet,laptop Tornavidası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Genişletmek için tıkla... Ürün direk tornadan çıkmış gibi geldi biraz daha iyisi olsa iyi olabilir.
ilkayakifs dedi: Pek anlamam ama şuna bir bakın isterseniz. Schraube 25 In 1 Mini Saatçi Tornavida Seti - Apple,macbook,cep Telefonu,tablet,laptop Tornavidası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Genişletmek için tıkla... Ürün direk tornadan çıkmış gibi geldi biraz daha iyisi olsa iyi olabilir.
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 22 Şubat 2023 #4 Verdiler dahil, 279TL. Kendim kullanıyorum, kalitelidir. Uzun süre götürür. 5.33AU $ 83% OFF|Set Hexes Screwdriver | Screwdriver Set Torx | Set Tools Screwdrivers | Repair Tool Sets - Screwdriver - Aliexpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Verdiler dahil, 279TL. Kendim kullanıyorum, kalitelidir. Uzun süre götürür. 5.33AU $ 83% OFF|Set Hexes Screwdriver | Screwdriver Set Torx | Set Tools Screwdrivers | Repair Tool Sets - Screwdriver - Aliexpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Yagizs2 Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 280 23 Şubat 2023 #5 Satanachia dedi: Verdiler dahil, 279TL. Kendim kullanıyorum, kalitelidir. Uzun süre götürür. 5.33AU $ 83% OFF|Set Hexes Screwdriver | Screwdriver Set Torx | Set Tools Screwdrivers | Repair Tool Sets - Screwdriver - Aliexpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Yurt içi olsa daha iyi olur açıkçası.
Satanachia dedi: Verdiler dahil, 279TL. Kendim kullanıyorum, kalitelidir. Uzun süre götürür. 5.33AU $ 83% OFF|Set Hexes Screwdriver | Screwdriver Set Torx | Set Tools Screwdrivers | Repair Tool Sets - Screwdriver - Aliexpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Yurt içi olsa daha iyi olur açıkçası.