200 TL trigger hassasiyetli gamepad önerisi

gigaachad

Megapat
Merhaba ben FIFA, NFS gibi oyunları oynamaktayım. Araba yarışı oyunları oynarken yarım gaz vermek istiyorum konforumu arttırıyor bu konuda. Aklımda Xbox 360 kontroller var, bütçem 200 TL gibi civarı.

Her gün oyun oynayan birisi değilim, hafta sonu 1-2 kere oyun açıp oynayacağım. Çok para yatırmak istemiyorum. Çakma olup olması önemli değil, istediğim şeyi yerine getirebilsin yeter.
Sahte 360 ve ds4 kolları dışında seçeneğin yok.
200 TL'ye XBOX 360 kolu var, hoşuma gitti. Çakma olup olmaması önemli değil dediğim gibi, istediğim olay varsa en iyisi 360 gibi geliyor?
Snopy Rampage SG-R218 buna bir bak istersen. 2,5 senedir kullanıyorum yeterli bir ürün. Titreşim motoru da var içinde o da farklı bir his katıyor. Bu fiyat bandında daha iyisi var mı bilmiyorum.
Güzel duruyor ama garip duruyor gibi, dediğine inanıyorum ama XBOX 360 veya bunun arasında kaldım gibi.
Replika DualShock 4 alabilirsiniz veya biraz daha katıp F310 alabilirsiniz.
F310 çok iyi duruyor, alabilirim sırf kenarda dursun diye, kroni ksorunları varmış diye okudum ama doğru mu bilemiyorum?

Her gün oyun oynayan birisi değilim, hafta sonu 1-2 kere oyun açıp oynayacağım. Çok para yatırmak istemiyorum. Çakma olup olması önemli değil, istediğim şeyi yerine getirebilsin yeter.

200 TL'ye XBOX 360 kolu var, hoşuma gitti. Çakma olup olmaması önemli değil dediğim gibi, istediğim olay varsa en iyisi 360 gibi geliyor?

Güzel duruyor ama garip duruyor gibi, dediğine inanıyorum ama XBOX 360 veya bunun arasında kaldım gibi.
360 kollarından ziyade, DS4 replikaları daha iyi. En azından Wireless ve daha fazla özelliği bulunmakta.

@gigaachad Hepsinin bir kronik sorunu var. Bu fiyata alabileceğiniz en azından replika olmayan listedeki en iyi kontrolcü F310. Wireless modeli de F710, zaman zaman 300 TL seviyelerine düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı