zyxel çekim gücü kötü geldi banaEv için alıyorsan bu fiyata tek seçenek var ve iyi modem diyorlar Tenda 198 TL = Tenda V300 4 Port 10/100 300mbps Kablosuz Vdsl2 Modem Router - n11.com
Yok ben daha kaliteli modem alacağım diyorsan 60 TL daha bütçe artırarak Zyxel VMG1312 alınabilir = Captcha Verification
Bunu yorumlara bakarak mı söyledin yoksa kullandın mı? geçen 120 tane 5 yıldız yorum olan yerden telefon aldım 2. el çıktı yani yoruma bakarak bir şey alınmaz 2 yönlü zararzyxel çekim gücü kötü geldi bana
Yeni aldığım modeme şimşek çaktı bunu aldım evin dışına 2 diş anca veriyor sinyalBunu yorumlara bakarak mı söyledin yoksa kullandın mı? geçen 120 tane 5 yıldız yorum olan yerden telefon aldım 2. el çıktı yani yoruma bakarak bir şey alınmaz 2 yönlü zararAynı modem karşı komşuda var şuan benim odaya kadar çekiyor, insanlar bilinçsiz kullandığı ve kullanmayı beceremediği her şeye iftira atıyor. Sen bu modemi 5 duvar arkası yada 2 üst kat için alırsan tabi full çekmez. Bu paraya en iyi seçenek budur bütçeyi 60 TL aştık, 300 TL yapsın bütçeyi daha iyisini söyleyelim.
5 duvar arkasından bahsediyorsan normal yok koridordan dış kapıya diyorsan modemde sorun vardır.Yeni aldığım modeme şimşek çaktı bunu aldım evin dışına 2 diş anca veriyor sinyal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.