atakan0001 Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 577 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar YouTube videosu çekmek için kamera arıyorum bütçe 200 TL, dandik bir şeyde olur ne önerirsiniz?
Arkadaşlar YouTube videosu çekmek için kamera arıyorum bütçe 200 TL, dandik bir şeyde olur ne önerirsiniz?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 12 Nisan 2023 #2 Silinen üye dedi: Arkadaşlar YouTube videosu çekmek için kamera arıyorum bütçe 200 TL, dandik bir şeyde olur ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz arttırsabilirsen iPhone 5S falanda olabilir, kamera olarak iyi sayılır. Bu arada webcam falan mı yoksa normal kamera mı?
Silinen üye dedi: Arkadaşlar YouTube videosu çekmek için kamera arıyorum bütçe 200 TL, dandik bir şeyde olur ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeyi biraz arttırsabilirsen iPhone 5S falanda olabilir, kamera olarak iyi sayılır. Bu arada webcam falan mı yoksa normal kamera mı?
atakan0001 Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 577 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 EsatKa dedi: Bütçeyi biraz arttırsabilirsen iPhone 5S falanda olabilir, kamera olarak iyi sayılır. Bu arada webcam falan mı yoksa normal kamera mı? Genişletmek için tıkla... Webcam hocam
EsatKa dedi: Bütçeyi biraz arttırsabilirsen iPhone 5S falanda olabilir, kamera olarak iyi sayılır. Bu arada webcam falan mı yoksa normal kamera mı? Genişletmek için tıkla... Webcam hocam
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 12 Nisan 2023 #4 Silinen üye dedi: Webcam hocam Genişletmek için tıkla... Piranha 9635 olabilir hocam.
atakan0001 Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 577 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #5 EsatKa dedi: Piranha 9635 olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam webcam derken vlog webcam bilgisayar webcam değil
EsatKa dedi: Piranha 9635 olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam webcam derken vlog webcam bilgisayar webcam değil
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 12 Nisan 2023 #6 Silinen üye dedi: Hocam webcam derken vlog webcam bilgisayar webcam değil Genişletmek için tıkla... Vlog webcammi var hocam? Bu konularda maaleseef çok fazla bir bilgim yok, bilgili arkadaşlar gelecektir büyük ihtimalle.
Silinen üye dedi: Hocam webcam derken vlog webcam bilgisayar webcam değil Genişletmek için tıkla... Vlog webcammi var hocam? Bu konularda maaleseef çok fazla bir bilgim yok, bilgili arkadaşlar gelecektir büyük ihtimalle.
atakan0001 Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 577 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #7 EsatKa dedi: Vlog webcammi var hocam? Bu konularda maaleseef çok fazla bir bilgim yok, bilgili arkadaşlar gelecektir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Pardon anlaşamadık istediğim webcam değil normal kamera
EsatKa dedi: Vlog webcammi var hocam? Bu konularda maaleseef çok fazla bir bilgim yok, bilgili arkadaşlar gelecektir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Pardon anlaşamadık istediğim webcam değil normal kamera
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 12 Nisan 2023 #8 Silinen üye dedi: Pardon anlaşamadık istediğim webcam değil normal kamera Genişletmek için tıkla... Hocam galiba bu fiyata kamera yok ya da çok kötü kameralar var. Eğer telefonunuz varsa telefonunuz ile, yadaonu kullanmak istemiyorum dersende 2. El iPhone 5S falan alabilirsin.
Silinen üye dedi: Pardon anlaşamadık istediğim webcam değil normal kamera Genişletmek için tıkla... Hocam galiba bu fiyata kamera yok ya da çok kötü kameralar var. Eğer telefonunuz varsa telefonunuz ile, yadaonu kullanmak istemiyorum dersende 2. El iPhone 5S falan alabilirsin.