200 TL Wi-Fi adaptör önerisi

ForeverSport

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba değerli arkadaşlar. Evim ortalama 100 metrekare. Modem girişte. büyük bir dolap var, onun üzerinde. Masaüstü bilgisayarım ile modem arasında 1 oda var. Daha önce kullandığım Wi-Fi adaptörüm bozuldu. Bütçem Max 200 TL. Wi-Fi adaptörü önerilerinizi rica ediyorum. Özellikle kullanıp memnun kaldığınız. Aklımda daha önce aşağıdaki bu ürün vardı ama F/P daha iyi olduğunu düşündüğünüz ürünler varsa lütfen iletin arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler dostum öneri için fakat pandemi nedeniyle geç gelir bu ürün. Farklı bir önerin var mı?
15 günde gelir.

Türkiye'de güzel Wi-Fi adaptörü yok ki. Online oyun oynuyorsan attığım dışındakini alırsan pişman olursun. :/

Attığım cihazın Wi-Fi modülü ayrı olan modelini almanı öneririm çok daha iyi verim alırsın ve böyle cihazları sürekli almayacaksın o yüzden iyisini al.

Son düzenleme:
O kadar da fark olmuyor.
Anakartım eski, peki montajı nasıl olur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasanın arkasında kalmasındansa üstünde yada modeme yakın bir şekilde konumlandırırsan daha iyi oluyor.

Kasanın arkasında kalmasındansa üstünde yada modeme yakın bir şekilde konumlandırırsan daha iyi oluyor.
Siz de almayı düşünüyor musunuz?

Bu Wi-Fi kartlarını Türkiye'ye getirip satsam acaba alan olur mu?

Siz de almayı düşünüyor musunuz?

Bu Wi-Fi kartlarını Türkiye'ye getirip satsam acaba alan olur mu?
Arkadaşım için bakıyordum o pek anlamaz o yüzden bende onun için araştırıp bunu bulmuştum siparişini verdi 1 hafta önce ve uygun fiyatlı olarak satarsan niye satamayasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…