Schape Centipat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #1 Wi-Fi adaptörü almak istiyorum. interneti 2 kat aşağıdan kullanacağım 5G desteklemesi lazım.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #2 2 kat aşağıdan internet çektiğine emin misiniz ? Ayrıca USB şeklinde mi, yoksa PCI-E slotu şeklinde mi istersiniz ?
2 kat aşağıdan internet çektiğine emin misiniz ? Ayrıca USB şeklinde mi, yoksa PCI-E slotu şeklinde mi istersiniz ?
Schape Centipat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #3 Baturs dedi: 2 kat aşağıdan internet çektiğine emin misiniz? Ayrıca USB şeklinde mi, yoksa PCI-e slotu şeklinde mi istersiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum umarım. USB, PCI-e'de olabilir
Baturs dedi: 2 kat aşağıdan internet çektiğine emin misiniz? Ayrıca USB şeklinde mi, yoksa PCI-e slotu şeklinde mi istersiniz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum umarım. USB, PCI-e'de olabilir
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #4 Schape dedi: Bilmiyorum umarım. USB, PCI-e'de olabilir Genişletmek için tıkla... Ben size söyleyeyim 2 kat aşağıdan çekmesi çok zor çekse bile kullanılmaz halde olur. Yine de denemek isterseniz. ASUS USB-AC53 NANO DualBand-Kablosuz Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS USB-AC53 NANO DualBand-Kablosuz Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Tenda almayın uygulaması bozuk.
Schape dedi: Bilmiyorum umarım. USB, PCI-e'de olabilir Genişletmek için tıkla... Ben size söyleyeyim 2 kat aşağıdan çekmesi çok zor çekse bile kullanılmaz halde olur. Yine de denemek isterseniz. ASUS USB-AC53 NANO DualBand-Kablosuz Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS USB-AC53 NANO DualBand-Kablosuz Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Tenda almayın uygulaması bozuk.
Schape Centipat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #5 Baturs dedi: Ben size söyleyeyim 2 kat aşağıdan çekmesi çok zor çekse bile kullanılmaz halde olur. Yine de denemek isterseniz. ASUS USB-AC53 NANO DualBand-Kablosuz Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS USB-AC53 NANO DualBand-Kablosuz Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Tenda almayın uygulaması bozuk. Genişletmek için tıkla... Laptopumda çekiyor ondan dolayı denemek istedim.
Baturs dedi: Ben size söyleyeyim 2 kat aşağıdan çekmesi çok zor çekse bile kullanılmaz halde olur. Yine de denemek isterseniz. ASUS USB-AC53 NANO DualBand-Kablosuz Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS USB-AC53 NANO DualBand-Kablosuz Nano USB Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Tenda almayın uygulaması bozuk. Genişletmek için tıkla... Laptopumda çekiyor ondan dolayı denemek istedim.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 16 Ocak 2021 #6 5 GHz'nin kapsama alanı uzak mesafelerde 2.4 GHz'ye göre daha düşük. En mantıklısı kablo çekmek olur imkanınız varsa?
5 GHz'nin kapsama alanı uzak mesafelerde 2.4 GHz'ye göre daha düşük. En mantıklısı kablo çekmek olur imkanınız varsa?