Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #11 Croot dedi: Ana modemden gelen sinyali tekrar edecek bir alet. Şu tip bir extender alıp bilgisayarın ve modemi kat planında kafanda ortalayacak bir konum bul oraya prize takıp bağla. 2 Modeme sahip olacakmış gibi düşün kendine. Genişletmek için tıkla... Dediğin mantıkılı fakat 2. Kattaki bilgisayarı kablosuz bağlantı sağlaması için bir alet lazım
Croot dedi: Ana modemden gelen sinyali tekrar edecek bir alet. Şu tip bir extender alıp bilgisayarın ve modemi kat planında kafanda ortalayacak bir konum bul oraya prize takıp bağla. 2 Modeme sahip olacakmış gibi düşün kendine. Genişletmek için tıkla... Dediğin mantıkılı fakat 2. Kattaki bilgisayarı kablosuz bağlantı sağlaması için bir alet lazım
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 27 Mayıs 2021 #12 Inca marka var Teknosa ve MediaMarkt'te bulabılırsın ben aldım memnunum.
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #13 MrWasil dedi: Inca marka var Teknosa ve MediaMarkt'te bulabılırsın ben aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Modeli nedir?
MrWasil dedi: Inca marka var Teknosa ve MediaMarkt'te bulabılırsın ben aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Modeli nedir?
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 27 Mayıs 2021 #14 Sanırsam bunun bir üstü modeliydi bulamadım ama bununla arasındakı tek fark Mbps'idi. Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Sanırsam bunun bir üstü modeliydi bulamadım ama bununla arasındakı tek fark Mbps'idi. Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #15 MrWasil dedi: Sanırsam bunun bir üstü modeliydi bulamadım ama bununla arasındakı tek fark Mbps'idi. Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Inca IUWA-300N Wifi Anten 300MBPS 11N 10 DBİ ÇİFT ANTEN WİRELESS ADAPTÖR Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu mu reis MrWasil dedi: Sanırsam bunun bir üstü modeliydi bulamadım ama bununla arasındakı tek fark Mbps'idi. Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... IUWA-300X 300MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da vrya bu mu
MrWasil dedi: Sanırsam bunun bir üstü modeliydi bulamadım ama bununla arasındakı tek fark Mbps'idi. Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Inca IUWA-300N Wifi Anten 300MBPS 11N 10 DBİ ÇİFT ANTEN WİRELESS ADAPTÖR Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu mu reis MrWasil dedi: Sanırsam bunun bir üstü modeliydi bulamadım ama bununla arasındakı tek fark Mbps'idi. Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Iuwa-150x 150mbps Kablosuz Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... IUWA-300X 300MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da vrya bu mu
MrWasil Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 569 Çözümler 4 Yer Polonya Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa GeForce RTX 4070 SUPER Ryzen5 7500F Corsair 32 Gb Ram Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 27 Mayıs 2021 #16 Ali Deniz Özel dedi: Inca IUWA-300N Wifi Anten 300MBPS 11N 10 DBİ ÇİFT ANTEN WİRELESS ADAPTÖR Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu mu reis. IUWA-300X 300MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da vrya bu mu? Genişletmek için tıkla... Aynen dostum bu.
Ali Deniz Özel dedi: Inca IUWA-300N Wifi Anten 300MBPS 11N 10 DBİ ÇİFT ANTEN WİRELESS ADAPTÖR Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu mu reis. IUWA-300X 300MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da vrya bu mu? Genişletmek için tıkla... Aynen dostum bu.
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #17 MrWasil dedi: Aynen dostum bu. Genişletmek için tıkla... Hangisi ilkimi 2. Simi ve yaklaşık kaç m Wi-Fi'ye
MrWasil dedi: Aynen dostum bu. Genişletmek için tıkla... Hangisi ilkimi 2. Simi ve yaklaşık kaç m Wi-Fi'ye
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 27 Mayıs 2021 #18 Ali Deniz Özel dedi: Benim normalde wiifim var fakat kotalı bugün arayıp sorduğumda ise 1660 TL iptal ücreti dediler. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım. Kotalı dediğiniz şey internet paketidir. Wi-Fi alıcı kablosuz internet yayını yapan modemden sinyal alan bilgisayar donanı mıdır?
Ali Deniz Özel dedi: Benim normalde wiifim var fakat kotalı bugün arayıp sorduğumda ise 1660 TL iptal ücreti dediler. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım. Kotalı dediğiniz şey internet paketidir. Wi-Fi alıcı kablosuz internet yayını yapan modemden sinyal alan bilgisayar donanı mıdır?
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #19 zeki1981 dedi: Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım. Kotalı dediğiniz şey internet paketidir. Wi-Fi alıcı kablosuz internet yayını yapan modemden sinyal alan bilgisayar donanı mıdır? Genişletmek için tıkla... 100 GB sınırlı
zeki1981 dedi: Tam olarak ne dediğinizi anlayamadım. Kotalı dediğiniz şey internet paketidir. Wi-Fi alıcı kablosuz internet yayını yapan modemden sinyal alan bilgisayar donanı mıdır? Genişletmek için tıkla... 100 GB sınırlı
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #20 Maksimum 300 TL 2. kattan 1.kata kadar çekecek Wi-Fi adaptörü önerir misiniz? Lord Emir dedi: https://www.hepsiburada.com/asus-rt-n12-n300-vpn-router-access-point-repeater-pm-bd803574 Genişletmek için tıkla... Daığıtıcı reis bu benim PC'ye bir adaptör almam lazımki internete bağlansın Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
Maksimum 300 TL 2. kattan 1.kata kadar çekecek Wi-Fi adaptörü önerir misiniz? Lord Emir dedi: https://www.hepsiburada.com/asus-rt-n12-n300-vpn-router-access-point-repeater-pm-bd803574 Genişletmek için tıkla... Daığıtıcı reis bu benim PC'ye bir adaptör almam lazımki internete bağlansın